TLC, yayın hayatına başladığı 5 Kasım 2015 tarihinden itibaren Türk izleyicisini dünyanın dört bir yanından gerçek yaşam hikayeleriyle buluşturdu. TLC, Türkiye’den Alaska’ya, pintilerden temizlik avcılarına, ağır yaşamlardan hayalimizdeki evlere; sıra dışı içerikleri ve karakterleriyle çok konuşuldu, Türk televizyonunda içerik anlayışını etkiledi.

-TLC ile 5 yılda neler yaşadık görmek istersen kısa bir özet seni burada bekliyor. 

Galatasaray Üniversitesi’nin En Ödül Töreni’nde 3 yıl üst üste EN İyi TV Kanalı ödülüne layık görülen TLC, sosyal medyada da toplamda 2,5 milyon takipçiye sahip. TLC bazen güldürdü, bazen hüzünlendirdi ama en çok da şaşırttı, ilham verdi. İşte TLC’nin 5 yıl içinde en çok konuşulan içerikleri.

5 yıl boyunca tanıştığın TLC yüzlerinden hangisi olduğunu eğlenceli bir testle çözmeye ne dersin? Buraya tıklayarak teste ulaşabilirsin. 

tlc 5 yaşında

TLC denince akla hemen Dr. Nowzaradan ve kurtarmaya çalıştığı Ağır Yaşamlar geliyor. Fazla kiloları nedeniyle hayatları tehlikeye giren insanların amansız mücadelesi istenirse her şeyin mümkün olduğunu gösterdi ve insanlara sağlıklı yaşamaları için ilham oldu.

Dr. Now'ın 5'inci yaşa özel 5 nasihatını keşfetmek için buraya tıklamayı unutma. 

ağır yaşamlar

Evliliğe 90 Günde ABD’ye Evlilik Vizesi’yle giriş yapanların hikayeleri izledik, ama hiçbiri Antalyalı damat Mürsel kadar konuşulmadı. Arabada Nebraska’daki yeni evine giderken Ankara havası oynaması akıllardan çıkmayacak.

5'inci yılda, gönülleri fetheden, yılın favori çifti Anna ve Mürsel'in en mutlarını anlarını hatırlamadan geçemeyiz. Bu link yüksek dozda mutluluk içeriyor.

tlc 5 yaşında

Mürsel demişken, romantik, hüzünlü, aşık, yıkık... Hangi Mürsel olduğunu çözmeye hazır mısın? Buraya tıkla içindeki Mürsel'i keşfet. 

tlc 5 yaşında

5'inci yaşımızda TLC'nin en sevilen programlarından, en sevilen çifti Joanna ve Chip Gaine'in dönüştürdükleri harika evleri hatırlamamak olmaz. İşte ilham dolu değişimlere buraya tıklayarak ulaşabilirsin. 

 ağır yaşamlar

Doğum günü şerefine TLC'nin en unutulmazlar Aşırı Pintileri anmadan geçmek olmaz. Onlar tutumluluk denince durumu bir sonraki seviyeye taşıyanlar. Buraya tıklayarak inanılmaz pintilik hikayelerini keşfedebilirsin. 

Alaska’nın ormanlarından Kuşadası’nın plajlarına dünyanın dört bir yanından evleri ekrana taşıyan Emlak Avcıları büyük bir ilgiyle izlendi.

Busby ailesinin beşizleri gözümüzün önünde büyüdü desek yalan olmaz. Bir insan üç saatte bir beş bebek emzirip, günde 40 biberon hazırlayıp, haftada 420 bez değiştirebilir mi? Kalabalık Aile’nin her bölümünde Danielle ve Adam’ın sabrına ve azmine hayran kaldık.

Hepsi bu kadar mı? Yıllar içinde yüzlerce gelinin hayalinin gerçekleştiği Gelinliğe Evet De, dünyanın en sıra dışı pastalarını yapan Pastacılar Kralı, Dr. Bülent Cihantimur’un değiştirdiği hayatlarla Bu Ben Miyim, dünyanın en zor cilt rahatsızlıklarına çözüm sunan Doktor Çıbanım ve gerçek vakaları ekrana taşıyan Suç ve Araştırma programları TLC’nin yıllar içinde ekranlara damgasını vurduğu unutulmaz programlarından sadece birkaçı.

TLC, önümüzdeki yıllarda da sıra dışı yepyeni içerikler ve yerel yapımlarla izleyicileri şaşırtmaya ve eğlendirmeye devam edecek. TLC, hayatın kendisi. 

#video_26217#