Shelly’nin ilginç bir yemek yapma tarzı var. Komşularının artık makarnalarını topluyor, çeşit çeşit makarnadan oluşan koca bir tencere makarna yapıyor.

Tony alışveriş yaparken her zaman rafın arkasını kontrol eder. Bu yerlerde sürünmek demek olsa da…

Watson ailesi için faturaları düşük tutmak çok önemlidir. Su faturası da bunların başında geliyor. Bu evde kronometre tutulur, eşler birlikte duşa girer ve sadece 3 dakikada yıkanır!

Rosanna Tran’in yaratıcı bir kadın olduğunu söyleyebiliriz. Kimin aklına çamaşırları portatif bir havuzda yıkamak gelirdi ki?

Ne olmuş Becky ve Jay’in evi biraz yamuksa? Sonuçta ucuza aldılar…

Tony gibi bir babanız varsa kızlar gecesine fazla para harcamanız gerekmez. Hangi baba, kızı ve arkadaşlarına maruldan yüz maskesi yapar ki? :)

Ev yapımı demişken, Shelly kızı Ashley’i pintilik konusunda iyi eğitmiş. Ashley ağdasını bile evde yapıyor. Sonrasında da ağdayı bir güzel yiyorlar!

Tran ailesi para harcamayı hiç sevmez. Senelerdir Anneler Günü’nde Rosanna’ya aynı hediyeyi veriyorlar! Rosanna da para harcamadıkları için çok mutlu oluyor.

Çocuklar büyüdükçe kıyafetleri ailenin küçüklerine verilir ya, Watson ailesinde bu gelinlik için de geçerli. Yanlış okumadınız, Shelly biraz tadilat yaptırarak kızı Ashley’nin gelinliğini kardeşi Brittney’e giydirecek!

Tony, eşi ve kızına daima bozuk para verir. Bir damacana dolusu bozuk para biriktirmişken kimin banknota ihtiyacı olur ki? Ayrıca Tony bozuk paraları farklı şekilde kullanmanın yaratıcı yollarını da bulmuş.