Türk seyircisi sizi çok seviyor. 2. sezonda Türkiye’yi ziyaret ettiniz. Ülkemizdeki en güzel anılarınız nelerdi?

Stacey:  Türkiye’yi çok seviyoruz.  

Darcey:  Çok güzel bir ülke. Yuva gibi hissettiriyor. İnanılmaz bir ikiz dönüşümü, yolculuğu yaşadık. Türkiye her zaman Stacey ile benim gönlümüzde olacak.

Stacey:  Harika arkadaşlar edindik. Müthiş anılarımız oldu. Harika bir deneyimdi.

Türkiye demişken, Türk erkeklerini nasıl buldunuz?

Darcey: Bence muhteşemler. Bodrum ve İstanbul’daki seyahatlerimizde harika insanlarla tanıştık. Oldukça eşsizler. Harika anılarım oldu. Stacey’nin de öyle. 

Stacey: Bence Türk erkekleri çok yakışıklı, başarılı ve girişimci ruhlu.

Darcey: Doktorlar da harika.

DÖNERİ ÇOK SEVDİK

 

Türk yemeklerini denediniz mi? En sevdiğiniz Türk yemeği var mı?

Stacey: Türk yemeklerine bayıldık. Yeni şeyler denemeyi severiz. Döneri çok sevdik. Meyveler de yediğim en güzel meyvelerdi.

Tekrar gelin!

Darcey: Geleceğiz!

Televizyon yıldızı olmak ve hikayenizi dışarıdan bir gözle görmek nasıl bir his? 

Darcey: Televizyon yıldızı olmakla ilgili Stacey ve ben çok mütevaziyiz. Programda olmak bizim için harika bir şans ve çok minnettarız. Kameraların yaptıklarımızı izlemesi artık bir parçamız haline geldi. Hayatımızı izleyen insanlara deneyimlerimizle yardımcı olabiliyorsak buna değer. Hikayemizi anlatmak, hassas olmak, açık olmak, doğal olmak buna değer.

Çılgın İkizler Darcey ve Stacey sorularımızı yanıtladı

Hassas olmak demişken, birbirinizle veya partnerlerinizle anlaşmazlıklarınız olduğunda kameralar karşısında olmak durumu zorlaştırıyor mu yoksa durumun daha kolay veya hızlı çözülmesini mi sağlıyor?

Stacey: Darcey ve ben çok doğalız, kamera karşısında olsak da olmasak da doğruları anlatırız. O an duygusalsak ağlarız.

Darcey: Bizim için aile önce gelir. Birbirimizi kollarız. Bizim için doğallık işin anahtarıdır.

Çılgın İkizler Darcey ve Stacey sorularımızı yanıtladı

DÜRÜST BİRİNE LAYIĞIM

İlişkide aradığınız üç özellik nedir?

Darcey: Ben açık olan, dürüst ve güvenilir birine layığım. Sevgi dolu ve içten biri olmalı. Sonuçta hepimiz aşkı arıyoruz, dürüst ve aile babası biri olması benim için en önemlisi.

Stacey: Ben yaklaşık üç senedir evliyim. Florian'la yedi senedir de beraberiz, kimyamız anında tuttu. Benim için sadık ve dürüst olması, bana önem vermesi ve aile babası olması en önemli şeyler.

Çılgın İkizler Darcey ve Stacey sorularımızı yanıtladı

Çılgın İkizler Darcey ve Stacey sorularımızı yanıtladı

Evliliğinden bahsetmişken Stacey, Covid yüzünden hayalindeki düğünü yapamadığını biliyoruz. Hayalinizdeki düğünleri paylaşabilir misiniz?

Stacey: Deniz kenarında güzel bir yerde, lüks bir yatta ailelerimiz, çocuklarımızla beraber bir düğün.

Darcey: Bizim için çok büyük olmasa da samimi olmalı. Herkes kendini rahat ve evinde hissetmeli, kendi olup anın tadını çıkarabilmeli.

Çılgın İkizler Darcey ve Stacey sorularımızı yanıtladı

Stacey, evlilik hayatı nasıl gidiyor?

Stacey: Şu ana kadar harika. Florian Amerika’ya gelip uçaktan indiği andan itibaren hayatımız kameraların önündeydi, karantinada evlendik ve seyirciler bu yolculukta hep bizimleydi. Birlikte olduğumuz ve hikayemizi dünyayla paylaşabildiğimiz için çok mutluyuz.

Çılgın İkizler Darcey ve Stacey sorularımızı yanıtladı

Sizin ne kadar yakın olduğunuzu biliyoruz, neredeyse ayrılmazsınız. Birbirinizi görmediğimiz veya iletişim kurmadığınız en uzun süre ne kadardı?

Darcey: Stacey’yle birlikte çok zaman geçiriyoruz. İkiz olmamıza rağmen farklı hayatlarımız var ama birlikte de çok şey yapıyoruz. Sadece programı değil, House of Eleven isimli markamızda da beraber çalışıyoruz. Aile yaşamımızda da çok yakınız. İkimizin de çocukları var. Benim iki kızım var. Stacey’nin iki oğlu var. Anne babamızla çok yakınız. Şu an olduğumuz yerden ve hayatımızın gidişatından gurur duyuyoruz. Ailemizden, babamız, annemiz ve vefat eden ağabeyimiz Michael’dan çok şey öğrendik. Markamızın ismini ağabeyimizin anısına House of Eleven koyduk. Bir miras bırakmak, çocuklarımıza ve kendimize aklımıza ne koyarsak başarabileceğimizi, iyi düşünürsek iyi şeylerin olacağını öğretmek istiyoruz. Bu yolculukta izleyicilerimizle beraberiz, aynı gemideyiz diyebiliriz. İzleyicilerle bu aile olma duygusunu paylaşmak istiyoruz.

Yakınlığınızdan bahsetmişken, birbirinize değiştirmek istediğiniz özellikler var mı?

Darcey: Kimse mükemmel değildir. İkiz olmak ilginç bir dinamiktir, birbirimizi dengeliyoruz.

Stacey: Her zaman, ne olursa olsun birbirimizi kolladık ve kollayacağız. Belki ilişkimizde değiştirmek isteyeceğim şey biraz daha bireysellik elde etmek olurdu. Çok fazla aynı şeyi yapıyoruz ama farklı şeyler yaptığımız da oluyor. Programda bu bireyselliği daha çok gösterebilmek isterim.

Çılgın İkizler Darcey ve Stacey sorularımızı yanıtladı

ELEŞTİRİLERE KULAK ASMIYORUZ

Son sorumuz, programla ilgili sosyal medyadaki yorumları nasıl karşılıyorsunuz?

Darcey: Uzun yıllarca ikimiz de Evliliğe 90 Gün programında yer aldık ve buna minnettarız. Sosyal medya da bunun bir parçası ve eleştirilere kulak asmamak gerekiyor. Kötü yorumların bizi etkilemesine izin vermiyoruz. Hep pozitif kalıyoruz, trollere cevap vermiyoruz ve güçlü kalmaya çalışıyoruz.

Stacey: Kesinlikle. Güçlü kalıyor ve olumsuzluğa kulak asmıyoruz.

Çılgın İkizler Darcey ve Stacey sorularımızı yanıtladı

Darcey ve Stacey'nin Türk Hamamındaki anlarına göz at,

Darcey ve Stacey yeni bölümleriyle Cuma 19.00'da sadece tlctv.com.tr'de!

Yeni sezonu hemen izle,