Operatör

1 Mayıs

Bir ilk yardım hattı operatörü genç bir anneden yardım çağrısı alır. Genç annenin kendini ve üç yaşındaki oğlunu kurtarmak için tek şansı operatörün talimatlarıdır.

Ödeşme Zamanı

2 Mayıs

Şansı yaver gitmeyen bir dövüş sanatları ustası işini kurtarmak için mafyanın alacaklarını toplamaya başlar, kurnaz bir mafya üyesiyle kurduğu ortaklık onu ahlaki ikileme sürükler.

Hacker

3 Mayıs

Çin'deki bir nükleer tesise saldıran siber teröristleri sadece tek bir adam durdurabilir: Hüküm giymiş bir hacker. Ama yaşanan olay daha büyük bir saldırının sadece başlangıcıdır

Çılgın Max 2 Savaşçı

5 Mayıs Pazar 19.30

Sinik bir eski polis kıyamet sonrasında hiçliğe sürüklenen bir dünyada çaresiz bir topluluğu en kıymetli varlıklarını, yakıtı çalmak için her şeyi göze alan cani bir çeteden korur.

Mayıs'ta Film Kuşağı'nda neler var?

Örümcek Adam

6 Mayıs

Mutant bir örümcek tarafından ısırılan inek ve tuhaf bir lise öğrencisi olan Peter Parker örümceğimsi güçler kazanır ve bu güçleri kötülükle savaşmak için kullanır.

Parker

7 Mayıs

Kendi etik kurallarından şaşmayan yetenekli hırsız Parker bir soygun esnasında yeni ekibinin ihanetine uğradıktan sonra intikam planları yapmaya başlar.

Kanunsuz Topraklarda

8 Mayıs

1959 Indochina'sında acımasız bir çalışma kampında ağır cezaya çarptırılan eski bir boks şampiyonu vahşi bir suçun intikamını almak ve özgürlüğüne kavuşmak için mücadele eder.

Ödeşme Zamanı 2

9 Mayıs

Borç tahsildarları Sue ve French son bir iş için Las Vegas'a gider, sarhoş bir uyuşturucu çetesi lideri onları kardeşini öldürmekle suçlayınca işler karışır.

Ateş Yağmuru

10 Mayıs 19.30

Volkanik bir adadaki göz alıcı dağlık alanda inşa edilen yeni otel masalsı bir tatil sunar, ta ki volkan uyanıp cenneti cehenneme çevirmeye karar verene kadar.

Çılgın Max 2 Savaşçı

10 Mayıs 21.30

Sinik bir eski polis kıyamet sonrasında hiçliğe sürüklenen bir dünyada çaresiz bir topluluğu en kıymetli varlıklarını, yakıtı çalmak için her şeyi göze alan cani bir çeteden korur.

Mayıs'ta Film Kuşağı'nda neler var?

Çılgın Max 3: Gök Kubbenin Ardında

12 Mayıs Pazar 19.30

Kıyamet sonrasında hiçliğe sürüklenen bir dünyada fütürist çöp şehri Bartertown'ın katı lideri Aunty Entity kusurlu kahraman Max'i ölümüne bir düelloya sokar

Örümcek Adam 2

13 Mayıs

Peter Parker birer ödül ve lanet olan güçleriyle başa çıkmakta zorlanır. Çok dokunaçlı ve güçlü bir düşman olan Doktor Octopus ile çatışması ilişkilerini teste sokar.

Kar Küreyici

14 Mayıs

Yeni bir Buz Çağı'nın etkisine giren dünyada hayatta kalan son insanlar sınıf ayrımı olan bir trende yaşam mücadelesi verir. Güvenlik açığı gören alt sınıf yolcuları isyan eder.

Dövüş

15 Mayıs

Sokak dövüşlerinin korkunç dünyasında yumruklarını konuşturarak köşeyi dönen genç bir dolandırıcı geçmişten bir düşmanla karşılaşınca eski bir defteri kapatmak için harekete geçer.

İlkel

16 Mayıs

Bir yük gemisinde firari bir tetikçinin ve onun serbest bıraktığı jaguarın peşine düşen büyük hayvan avcısı günü kurtarmak için mücadele eder.

Kayıp Ada

17 Mayıs 19.30

Kazara zamanda sıçramaya sebep olan bilim adamı Dr. Rick Marshal kendini tarih öncesi yaratıklarla dolu paralel bir boyutta bulur.

Çılgın Max 3: Gök Kubbenin Ardında

17 Mayıs 21.30

Kıyamet sonrasında hiçliğe sürüklenen bir dünyada fütürist çöp şehri Bartertown'ın katı lideri Aunty Entity kusurlu kahraman Max'i ölümüne bir düelloya sokar

Örümcek Adam 3

20 Mayıs

Örümcek Adam gizemli bir siyah kostüme bürününce karanlık yanı çifte hayatının kontrolünü ele geçirir. Başlayan içsel çatışmaya yeni düşmanlar, dürtüler ve intikam eklenir.

Oblivion

21 Mayıs

Geleceğin ıssız Dünya'sındaki Jack güzel bir kadını düşen bir uzay aracından kurtarır. Yabancı kadının gelişi insanlığın kaderini Jack'in ellerine bırakan bir dizi olayı tetikler.

10x10

22 Mayıs 

Lewis kaçırdığı genç iş kadınının geçmişindeki karanlık bir sırrı öğrenmek için onu küçük ve karanlık bir odaya hapseder.

İntikamcı

23 Mayıs

Tefeci kardeşinin ihanetine uğrayan acımasız bir suçlu hapisten kaçar ve onu katile dönüştüren insanlardan intikam almak için eski yaşantısına geri döner.

Casuslar

24 Mayıs

Göz altındaki bir terörist firar eder ve MI-5'in terörle mücadele başkanı kaybolur. Başkanın sağ kolu Londra'da beklenen saldırının arifesinde ölümcül bir kumpası ortaya çıkarır.

Mart'ta Film Kuşağı'nda neler var?

Siyah Giyen Adamlar 3

27 Mayıs

Gezegenin geleceği tehlikeye girince Ajan Jay 1969 yılına geri döner, şeytani bir uzaylının geleceği mahvetmesini önlemek için K'nin genç versiyonuyla birlikte çalışır.

Merhamet

28 Mayıs

Amatör İngiliz denizci Donald Crowhurst 1969'da dünyayı dolaşmak için tek başına yelken açar. Olağan dışı deniz yolculuğu trajediyle sonlanır.

Kurşun İşlemez

29 Mayıs

Mafyadan milyonlar çalan bir hırsız firar edeceği arabada sadist mafya babasının hamile karısı ile karşılaşınca vurgunun planladığı gibi gitmediğini anlar.

Barry Seal: Kaçakçı

30 Mayıs

Kaçakçı. Muhbir. Vatansever. 1980'ler Amerikası'nda seçkin bir TWA pilotu olan Barry Seal modern tarihin en büyük skandallarından birine dönüşür.

Para Avcısı

31 Mayıs

Gözünü para hırsı bürüyen genç borsacı Jordan Belfort kanunları çiğnemeye başlar. İşlediği suçlar ve üst düzey profili kısa sürede FBI'ın dikkatini çeker.