1. Naomi Campbell

Ünlü top modelin Londra adresi ve telefonu Jeffrey Epstein'in rehberinden çıktı. Campbell, "Jeffrey Epstein'i tanıyordum"açıklamasını yaptı. Epstein'in kurbanlarından Virginia Giuffre, istismara uğrarken bu anlara Campbell'in de tanık olduğunu belirtiyor. 

naomi campbell

2. Prens Andrew

İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in oğlu Prens Andrew, Epstein ile çok yakın iki dosttu. Jeffrey Epstein, kraliyete ait mülklere dahi konuk olarak geldi. Epstein'in rehberinde prense ait 13 farklı iletişim numarası var. Jefrrey Epstein'e karşı başlatılan soruşturmada Prens Andrew'in ifadesi büyük önem taşıyor. Prens Andrew kendisine yöneltilen suçlamaları reddetse de kraliyet görevlerinden süresiz olarak alındı. Son olarak kızı Beatrice'in düğün fotoğraflarında da yer almıyordu. 

Virginia Giuffre, henüz 17 yaşındayken Prense Andrew tarafından cinsel ilişkiye zorlandığını belirtiyor, hatta o geceyi kanıtlayan bir fotoğraf var. Ancak Andrew öyle bir gece olmadığını ve Virginia'yı tanımadığını açıkladı. 

naomi campbell

3. Courtney Love

Courtney Love'ın bilgileri rehberin 33'üncü sayfasında yer alıyor. Love'ın iddiasına göre, bir gece kapısı Prens Andrew tarafından çalındı, ortak bir arkadaşı aracılığı ile geldiğini ve partilemek istediğini söyledi. Ancak Courney, Epstein ile hiç tanışmadığını açıkladı. 

naomi campbell

4. Donald Trump

Donald ve Ivanka Trump'a ait birçok numara yine defterde yer alıyor. Çiftin, Epstein ile birlikte katıldıkları bir etkinlikten fotoğrafları da var. 

naomi campbell

5. Michael Bloomberg

Eski New York Valisi de Jeffrey Epstein'in 'kara kitabı'nda yer alıyor.

naomi campbell

6. Kevin Spacey

Cinsel taciz suçlamaları ile mahmeye çıkan Kevin Spacey, bir HIV/AIDS projesi için Epstein'in uçağını kullanmıştı.

naomi campbell

7. Bill Clinton

Epstein'a ait uçağın uçuş kayıtlarında ABD eski başkanı Bill Clinton'ın ismi tam 12 kez geçiyor. Clinton'a bu seyahatlerinde eşi eşlik etmemiş. Virginia Giuffre'nın iddiasına göre Clinton, Epstein'in pedofili adası olarak tanımlanan Little St. James adasını da birkaç kez ziyaret etmiş. Clinton, Jeffrey Epstein'in işlediği suçlardan haberdar olmadığını belirtiyor.

naomi campbell

8. Alec Baldwin

Ünlü aktöre ait telefon numaraları da 'kara kitap'ta yer alıyor. Ağustos 2019'da Epstein'in hücresinde ölü bulunmasının ardından Baldwin'in kurucusu olduğu bir yardım vakfı, Twitter'dan "Ruslar Epstein'i öldürdü. Şimdi her şey onların kontrolünde." mesajını paylaştı. 

naomi campbell

9. Elizabeth Hurley

Hurley'nin kurucusu olduğu yapım şirketinin iletişim bilgileri yer alıyor.

naomi campbell

10. Ralph Fiennes

İngiliz aktörün 4 telefon numarası ve mail adresi rehbere kaydedilmiş.

naomi campbell

11. Richard Branson

İngiliz iş insanı Branson'ın Londra'daki adresi ve 3 telefonu yer alıyor. Branson, Epstein'in adasına çok yakın bir adasının olduğunu ve sadece bir kez 5 dakika görüştüklerini açıkladı.

naomi campbell

12. Mick Jagger

Mick Jagger'a ait 2 telefon numarası yer alıyor.

naomi campbell

Jeffrey Epstein'i Kim Öldürdü? programı ilk bölümü hemen izle,

Tüm bölümler için buraya tıkla.