Amerikan Canavarı

Bir katilin gözlerine baksanız, onun katil olduğunu anlar mıydınız? Sıradan bir sokakta, bir gülümsemenin ardına saklanmış olabilirler. Daha önce görülmemiş çekimlerle, gizlenmediği halde sinsice saklanan katilin gözlerinin içine bakın.

Tüm bölümler için buraya tıkla.

Unutulmaz Cinayetler

İki Emmy ödüllü Unutulmaz Cinayetler, 1900'lere damgasını vuran cinayetleri, benzersiz bir sinematik kurgu ile yeniden canlandırıyor. Yakın tarihin en karanlık cinayet davalarını ekrana getiren belgesel serisinde, masumiyet çağının yok oluşuna tanık olun.

Tüm bölümler için buraya tıkla.

Ken ve Barbie Katilleri

Gösterişli bir çift olan Paul Bernardo ve Karla Homolka âşık olup evlenir ama üç genç kızı öldürmelerinin ardından Kanada'nın en azılı katillerine dönüşürler. Homolka, şeytanla anlaşma imzalayarak adaletten kaçmayı başardığını düşünür.

Tüm bölümler için buraya tıkla.

Bir Canavarın Zihni

Kan donduran cinayetleri işleyen seri katillerin hikayesi Bir Canavarın Zihni belgeselinde ekrana geliyor. Ted Bundy, Jeffrey Dahmer, Edmund Kemper ve dahası...

Tüm bölümler için buraya tıkla.

Kötülük Yanıbaşımda

En yakınlarından bunu hiç beklemezlerdi... Bir katille aynı evi paylaşmış insanların çarpıcı hikayelerine şahit oluyoruz.

Tüm bölümler için buraya tıkla.

American Detective With Lt. Joe Kenda

Amerika'nın en sert dedektiflerinden olan Joe Kenda'nın sunduğu bu gerçek suç dizisi, ülkenin dört bir yanından rahatsız edici ve inanılmaz vakalara yer veriyor. Teğmen Kenda, bu tuhaf suçların karmaşık ayrıntıları konusunda bize rehberlik ediyor.

American Detective With Lt. Joe Kenda tüm bölümleriyle discovery+'ta. Sonraki bölümleri izlemek için Tivibu’da dizi/belgesel klasörünü ziyaret edebilirsiniz.

En Kötü Kabusun

Müfettişler ve davaya yakın kişilerle yapılan görüşmeler, şiddet suçlarının kurbanı olmuş insanların gerçek hayat hikayelerini ortaya çıkıyor.

Tüm bölümler için buraya tıkla.

Bir Katilin Alametleri

Tarihin en tehlikeli katillerinin zihin yapılarına dair işaretleri inceliyoruz. Acaba psikopatları her şey için çok geç olmadan fark etmek mümkün mü?

Tüm bölümler için buraya tıkla.

People Dergisi Araştırıyor

Yakın tarihin en çok ses getiren suç davaları yeniden araştırılıyor. People Dergisi Araştırıyor programında haberlerin ötesine geçen ve toplumun hafızasına kazınan suç olaylarının perde arkasını izlemek için buraya tıkla.

Kasabada Cinayet

Nüfusu 100 kişiyi geçmeyen küçük kasabalar sakin ve huzurludur. Ta ki cinayet gelene kadar... Kasabada Cinayet, cinayet soruşturmasıyla birlikte kasabada yaşayanların tüm kirli sırlarını ortaya çıkarıyor.

Tüm bölümler için buraya tıkla.

Mahkumiyet

Mahkumiyet, cinayet davalarının nasıl sokakta çözülüp mahkemede kazanıldığına dair gerçek hayat hikayelerini inceliyor.

Tüm bölümler için buraya tıkla.

Karanlık Arzular

Gerçek kurbanlar, kendilerine saplantılı bir şekilde bağlanmış olan suçlularla yaşadıklarını anlatıyor. Karanlık Arzular sadece tlctv.com.tr'de

Tüm bölümler için buraya tıkla.

Kuşku

Sıradan görünen bir mahallenin kan donduran gerçekleri ortaya çıkmaya başlar.

Tüm bölümler için buraya tıkla.