Sabahları tamir uzmanı, akşam dansçı olan Ben, Dan, Liam ve Malik, yenileme bilgilerini test etmek için iç mimar Kelly Stone ile birlikte çalışıyor. Ekip, kasvetli yapıları Vegas'tan ilham alan gösterişli evlere dönüştürmek için birlikte çalışıyor.

Yetenekli Ustalar’ı yakından tanıyalım

Kimdir bu yakışıklı ustalar?

Thunder From Down Under isimli Avustralyalı ekip, Las Vegas’ta dans şovlarıyla sahne alıyor. Aynı zamanda başarılı tamir ustaları olan yakışıklı arkadaşlar, harap hale gelmiş evleri yeniliyor.


Daniel Paterson

Daniel ekibin proje yöneticisi ve marangozudur. İnşaat işlerinde ne kadar yetenekli olsa da Dan, marangozluğun asıl işi olduğunu hiç düşünmemişti. "Kendimi sadece bir marangoz olarak göremiyordum" diyor. Dans kariyeri ve TV programı hayallerine giden yolu döşemiş görünüyor.Yetenekli Ustalar’ı yakından tanıyalım

Liam Black

Liam, resim yapma becerisini Yetenekli Ustalar'a taşıyor. Uzun boylu, esmer ve yakışıklı tadilatçı, lisede sanata aşık oldu ve yaratıcı bilgisini ev tadilatı ve yeniden tasarım dünyasında uygulamayı öğrendi.

Yetenekli Ustalar’ı yakından tanıyalım

Ben Cleary

Benny Yetenekli Ustalar'da marangozluk becerilerini sergiliyor. Avustralya'nın Tazmanya eyaletindeki Clarence Şehri'nden gelen Benny denize, hayvanlara ve doğaya aşık. Ben'in at binme, sörf ve kış sporlarına ilgisi var. Hatta Ben, kendisine kovboy diyor!

Yetenekli Ustalar’ı yakından tanıyalım

Malik Wills-Martin

Malik programda her şeyden biraz yapıyor. Dördü arasında 'her şeyi yapabilen' tek kişi o. Frankston,  Avustralya'lı Malik zamanını dans, tadilat ve spor arasında paylaştırıyor. Sosyal medya hesabına göre kendisi sertifikalı bir fasyal terapi uzmanı ve sağlık koçu. Yetenekli ustamız aynı zamanda çok iyi yemek yapıyor.

Yetenekli Ustalar’ı yakından tanıyalım

Yetenekli Ustalar ilk bölümü hemen izle,

Tüm bölümler için buraya tıkla.