Cömert Ünlüler’in yeni ünlü konuğu Rainn Wilson oldu. Rainn, oğlunun bakıcısı Leslie’nin evini yenilemek için Drew ve Jonathan’ın kapısını çalıyor. Rainn Wilson’ın bölümdeki sürprizleri ise efsane karakteri Dwight Schrute hayranlarını sevindirecek.

cömert ünlüler

3 çocuk annesi Leslie için ailesiyle birlikte geçirdiği zamanlar çok önemli, çocuklar için güvenli bir ortam ve bol bol depolama alanı tasarımda öne çıkıyor. Evde açık bir plan hazırlandı ve yer döşemeleri daha açık tonlarda tercih edildi.

Mutfak dolapları hem ışığı hem de salon ve yemek odası görüşünü engelliyordu. Üst dolaplar tamamen söküldü. Aydınlık katması için beyaz dolaplar takıldı.

Birlikte yemek yapmayı çok seven aile için daha kullanışlı ve ferah bir mutfak tasarlandı. Ortaya kullanışlı bir ada yerleştirildi. Gri renkte bar tabureleri tercih edildi. Bu alanda Lesnie’nin çocukları hem kahvaltı yapıyor hem de ödevlerini yaparken anneleri ile birlikte olabiliyor.

Yemek odasında önce portatif masa ve sandalyeler yer alıyordu. Mutlu aile yemekleri için yeni bir yemek takımı alındı. Bu alana kullanışlı bir dolap da yerleştirildi.

Tavandaki kirişlerin koyu renkte olması eve kasvetli bir hava getiriyordu. Modern ve ferah bir görünüm için kirişler beyaza boyandı, tavan aydınlatması için ayrı paneller monte edildi ve kullanılmayan eski şöminenin olduğu duvar elden geçirilerek bir televizyon yerleştirtildi.

Piyanonun olduğu duvara çekmeceli bir sedir yapılarak güzel bir okuma köşesi yapıldı. 

Mutfaktaki banko evle tüm bağlantıyı kesiyordu. Yeni mutfak tasarımında büyük bir adaya yer verildi. Artık mutfaktan evin her yerini görmek mümkün! Yer döşemeleri ise tahtayla değiştirildi.

Tüm duvarlar beyaza boyanırken bu kez pencere ve kapı doğramalarında kontrast için koyu renk kullanıldı. 

Ve işte yeni eve kavuşma anı!

cömert ünlüler

Bu bölümü izlemek için buraya tıklayabilirsin. 

cömert ünlüler