PAZARTESİ: ŞAHANE EVLER

En özel hayallerin gerçeğe dönüştüğü Hayatımın Şansı, izleyenleri sımsıcak Akdeniz kıyılarına ışınlayan Akdeniz Rüyası ve dünyanın dört bir yanından birbirinden farklı evleri gezdiğimiz Emlak Avcıları Nisan ayı boyunca yeni bölümleri ile TLC'de.

SALI: SIRA DIŞI HAYATLAR

Nisan ayı boyunca her salı sıra dışı insan hikayelerini izlemeye hazır olun. Asla birbirinden ayrılmayan anne ve kızlarının hikayesini anlatan yeni program Annem: En İyi Dostum şimdiden takvimlere eklensin. Ardından dünyada nadir görülen, sıra dışı hastalıkların hikayesi ekrana gelecek.

#video_25144#

ÇARŞAMBA: BÜYÜK DÖNÜŞÜMLER

Çarşamba akşamları Dr. Nowzaradan ile randevumuz zaten cepte. Nisan'da Ağır Kardeşler Amy ve Tammy ile tanışmaya hazır olun. Toplam ağırlıkları 450 kiloyu geçen kız kardeşler, karşılaştıkları zoruluklarla kendilerine özgü mizahları ile mücadele ederken, aynı zamanda zorlayıcı kilo verme maceraları ekrana geliyor.

TLC BAHAR SEZONU

PERŞEMBE: SUÇ VE ARAŞTIRMA

Gizemli, karanlık dosyaları her perşembe akşamı suç ve araştırma kuşağında keşfetmeye hazır ol. Nisan ayının en yenisi Kocam Bir Haydut'ta kocalarının birer mafya üyesi olduğunu öğrenen eşlerin, yeraltı dünyasına ait, ölümcül sırlara tanık oluşunu izliyoruz. 

TLC BAHAR SEZONU

TUHAF ALIŞKANLIKLAR

Her cuma gizli gizli yemek yiyenler, saç kurutması ile uyuyanlar, evdeki bibloları kemirenlerle randevumuz var... Dünyanın en tuhaf alışkanlıkları için buluşma saatimiz her cuma 20.30, unutulmasın!

İşte senini için hazırladığımız haftalık program çizelgesi ?

TLC BAHAR SEZONU

TLC'DE BAŞKA NELER VAR?

Etkileyici kurtarma hikayeleri ile Hava Ambulansı, birbirinden şaşırtıcı yardım çağrıları ile Garip Acil Çağrılar ve yeni bölümleri ile Ölümün Bin Türlü Hali Nisan'da TLC'de.