Yeni sezonda hafta içi birbirinden eğlenceli gecelerle ekrandayız!

 

Pazartesi - Emlak Avı Gecesi

Mahallenin Ustaları

Yeni Sezon — Pazartesi 21.30 

Ustalar mahalleye dönüyor! Bu sefer oyunun kuralları biraz farklı. Ustalarımız iki kişilik ekipler halinde yarışıyor ve tadilat projelerine en yüksek teklifi almaya çalışıyor. Etkilemeleri gereken birbirinden özel isimler jüri üyesi olarak konuk oluyor. İlk konuk jürilerimiz Rüya Gibi Evler’in yıldızı Tarek El Moussa ve nişanlısı Heather Rae Young20 Eylül’de başlayacak yeni sezonuyla Mahallenin Ustaları her pazartesi Emlak Avı gecesinde olacak.

TLC’de yeni sezonda neler var?

Kumsal Evi Avcıları

Yeni Bölümler — Pazartesi 20.30

Dünyanın en seçkin sahillerindeki evler nasıl mı satılıyor? Her pazartesi Emlak Avı gecesinde Kumsal Evi Avcıları'nın yeni bölümlerinde izleyeceğiz!

TLC’de yeni sezonda neler var?

Salı - Salı Sineması

Salı Sineması kuşağında her akşam birbirinden güzel filmler seni bekliyor! Bridget Jones serisinden Kör Nokta'ya, Kız Kardeşimin Hikayesi'nden Güzel Dedektif serisine yeni sezonda Salı Sineması dopdolu!

TLC’de yeni sezonda neler var?

Çarşamba - TLC Klinik Gecesi

Gizemli Teşhis

Yeni Program — Çarşamba 21.30

Herkesi şoke eden, birbirinden gizemli hastalıklar… Uzman doktorlar, belirsiz hastalıkları teşhis etmek ve hastalarını kurtarabilmek için zamanla yarışıyor. Gizemli Teşhis, 1 Eylül’den itibaren TLC Klinik kuşağında. 

 

Dönüşüm Kliniği

Yeni Program — Çarşamba 22.30

Estetiğin tanımı yeniden yapılıyor. Doktor Cathy Davies modern tekniklerle hastalarının hayatını tamamen değiştiriyor. Dönüşüm Kliniği 6 Ekim’de başlıyor.

TLC’de yeni sezonda neler var?

Perşembe - Yenilenen Evler Gecesi

Rüya Gibi Evler Sahilde

Yeni Bölümler — Perşembe 20.30

Kendi programında tek başına ilerleyen Christina Haack, en iyi bildiği işi yapmaya devam ediyor. Birbirinden güzel sahil evleri renovasyonları için yeni sezonu kaçırmayın. 

TLC’de yeni sezonda neler var?

Tarek ile Evini Yenile

Yeni Sezon — Perşembe 21.30

Tarek El Moussa, yeni sezonda da acemilere emlak piyasasına dair engin bilgilerini, renovasyon ve satıştaki tecrübelerini aktarmaya devam ediyor. Yepyeni bölümleriyle Tarek ile Evini Yenile 7 Ekim’den itibaren Yenilenen Evler gecesinde.

 

TLC’de yeni sezonda neler var?

Cuma - Çılgın Cuma

Pintiler Ailesi

Yeni Program — Cuma 20.30

Bedava mezar bulsalar girecekler! Dünyanın en pinti aileleriyle tanışın. Cenaze törenlerinden çiçek topluyor, bedava eşya bulabilmek için çöp karıştırıyorlar. Tutumlu olmayı biraz abartan dört ailenin maceralarını 3 Eylül’den itibaren Çılgın Cuma’da kaçırmayın!

Acil Temizlik Ekibi

Yeni Program — Cuma 21.30

Temizlik ustaları Brennan ve Richard, İngiltere’nin en pis ve dağınık evlerini pırıl pırıl yapma yoluna baş koydu. Acil Temizlik Ekibi 1 Ekim’den itibaren Çılgın Cuma’da.

TLC’de yeni sezonda neler var?

Pintiler Göreve

Özel Bölüm — 15 Ekim Cuma 20.30

Pinti Goldy Locks, alışveriş alışkanlıklarında biraz müsrif olan bir aileye yardımcı oluyor.

 

TLC’de yeni sezonda neler var?

Mikrop Düşmanı 

Özel Bölüm — 22 Ekim Cuma 20.30

Koruyucu elbise giymek, kendini dezenfektana boğmak… Mikrop Düşmanları’nda önlem bitmez!

TLC’de yeni sezonda neler var?

Temizlik Savaşçısı

Özel Bölüm — 29 Ekim Cuma 20.30

Christina Dye, Doğu Yakası'nın en iyi ev temizleyen insanıdır. Christine ve ekibinin, ABD'nin en pis evlerini temizleme görevi Çılgın Cuma'da.

Henüz bitmedi! Yeni programlar, yeni sezonlar ve çok özel bölümler için okumaya devam!

Anasının Kuzusu 

Yeni Sezon — Cumartesi 13.50

Anasının kuzusu olabilir ama pek de ciğerimizin köşesi değiller! Anneleriyle aralarına mesafe koyamayan erkeklerin romantik ilişkilerine tanık olduğumuz Anasının Kuzusu 4 Eylül’den itibaren yeni bölümleriyle ekranlarda.

 

TLC’de yeni sezonda neler var?

Buddy Valastro İyileşiyor

Özel Bölüm — 11 Eylül Cumartesi 22.30

Pasta şefi Buddy Valastro geçirdiği ağır bir kaza sonrası elini bir süre kullanamayacaktır. İşine devam edip edemeyeceği konusunda endişelenen Buddy, bu özel bölümde iyileşme sürecini paylaşmak için kameraları evine davet ediyor. 

TLC’de yeni sezonda neler var?

Gelinliğe Evet De

Yeni Sezon — Hafta içi her gün 15.00

Bir türlü gelinlik seçemeyen gelinler, endişelenmeyin çünkü Randy Fenoli imdadınıza yetişiyor. Yepyeni bölümleriyle Gelinliğe Evet De 13 Eylül’den itibaren hafta içi her gün TLC’de. 

 

TLC’de yeni sezonda neler var?

Öldüren Aşk

Yeni Sezon — Pazartesi 23.30

Engel tanımayan yasak aşklar ve bu aşkların acı dolu sonları. 13 Eylül’de başlayacak yeni bölümleriyle Öldüren Aşk, pazartesi geceleri TLC’de. 

TLC’de yeni sezonda neler var?

Adada Yeni Hayat

Yeni Program — Hafta içi her gün 19.30

Bryan ve Sarah Baeumler çifti, yıkılmaya yüz tutmuş bir sahil işletmesini restore etmek için Bahamalar'a taşınır. Büyük açılıştan önce sadece altı ayları var. Bryan ve Sarah restorasyonu zamanında tamamlayabilecek mi? Adada Yeni Hayat 27 Eylül’de başlıyor.

Kuaför Savaşları

Yeni Program — Cumartesi 14.50

Hayatınızda hiç bu kadar tuhaf saç görmediğinize eminiz! Tasarımcılar, dünyanın en ilginç saçlarını tasarlamak için yarışıyor. Kuaför Savaşları 2 Ekim’den itibaren TLC’de.

TLC’de yeni sezonda neler var?

Bir Katilin Alametleri

Yeni Program — Perşembe 23.30

Tarihin en tehlikeli katillerinin zihin yapılarına dair işaretleri inceliyoruz. Acaba psikopatları her şey için çok geç olmadan fark etmek mümkün mü? Bir Katilin Alametleri 7 Ekim’den itibaren ekranlarda.

TLC’de yeni sezonda neler var?

Hayalimdeki Göl Evi

Yeni Program — Hafta içi her gün 18.30

Bir aile hayalindeki göl evini satın aldıktan sonra ne olur? Tabii ki renovasyon başlar! Hayalimdeki Göl Evi 11 Ekim’de başlıyor.

TLC’de yeni sezonda neler var?

Ya Sev Ya Sat

Yeni Sezon — Hafta içi her gün 19.30 

Tasarımcı Hilary Farr  ve emlakçı David Visentin evlerin geleceğini belirlemeye devam ediyor. Hilary ev sahiplerini evi yenilemeye ikna etmeye çalışırken, David satma konusunda ısrarcı. Hangi taraf kazanacak dersiniz? 26 Ekim’den itibaren göreceğiz!

TLC’de yeni sezonda neler var?

 

Seçimini yap, bu gece senin gecen!