EMLAK AVCILARI TÜRKİYE

Dünyanın dört bir yanından evleri gezdiğimiz, TLC’nin en çok izlenen programlarından Emlak Avcıları, bu kez Türkiye versiyonuyla ekranlarda olacak. Kapadokya’dan İstanbul’a, Antalya’dan Bodrum’a uzanan ev arayışı için her Pazartesi 20.30’da buluşuyoruz.

YENİ SEZON 

EVİNİZİ DEĞİŞTİRECEK FİKİRLER

Evinizde yepyeni dekorasyon fikirlerine ilham verecek Rüya Gibi Evler Sahilde, yeni sezon bölümleri ile Perşembe günleri 20.30’da TLC’de. Christina’nın yeni ev projelerinin yanı sıra özel hayatı da ekrana geliyor.

YENİ SEZON

BÜYÜK DÖNÜŞÜMLER

Yeni bir hayata başlamak isteyenlerin etkileyici hikayelerine tanık olun. Fazla kilolarından kurtulmak isteyenler Hayatımın Şansı: Yeni Bir Ben programında uzmanlar yardımıyla yeni bir serüvene başlıyor. Nadir görülen cilt hastalıklarının çözümünü hiçbir yerde bulamayarak hayatları alt üst olan insanlar, Doktor Çıbanım’da Sandra Lee’nin yardımıyla yepyeni, özgüvenli bir hayata adım atıyor.

SIMSICAK AİLE HİKAYELERİ

Busby beşizleri büyüyor! Adam ve Danielle’nin 8 kişilik dev ailesinin maceraları kaldığı yerden devam ediyor. Kalabalık Aile her Cumartesi 15.50’de TLC’de.

YENİ SEZON

ACİL SERVİS HİKAYELERİ

Acil Servis doktorları, ölümle yaşam arasında en kritik hastalara müdahale ederek onların hikayelerine tanık oluyor ve yeniden hayata bağlıyor. Cumartesi-Pazar 22.30’da…

YENİ SEZON

YENİ SEZON

YENİ LEZZET ARAYANLAR

Market Oyunları başlasın! Guy Fieri önderliğinde şefler, bir süpermarkette buluşuyor. Hem hızlı alışveriş yeteneklerini hem de şefliklerini yarıştırarak 20 bin dolarlık büyük ödül için mücadele ediyor.

ÖLÜMCÜL KADINLAR

Biten evlilikler, kalp kırıklıkları ile sonlanan ilişkiler… Ölümcül Kadınlar, Cumartesi 21.30’da kan dondurucu cinayetler işleyen kadınların hikayesini ekrana taşıyor.

YENİ SEZON

YENİ SEZON

BRAD PITT’E DOYAMAYANLAR

Her Salı 20.30’da başlayacak film kuşağı için şimdiden yerinizi ayırtın!Paniğe hiç gerek yok, başrolünde Brad Pitt’in yer aldığı Oceans’s serisi için herkese yetecek kadar biletimiz var.YENİ SEZON