ÖZLEM BİTİYOR EVLİLİĞE 90 GÜN DÖNÜYOR!

TLC'nin sevilen şovlarından Evliliğe 90 Gün yeni sezonda büyük bir sürprizle dönüyor. Yeni sezonun dikkat çekici ismi ise Türkiye'den Anna ile tanışmak için ABD'ye giden Mürsel oluyor.Mürsel, bu süre içinde evlenmeye karar veremez ise ülkeyi terk ederek evine geri dönecek. Bu fırtınalı aşkı izlemek her Cumartesi 14.50'de buluşuyoruz.

AĞIR KARDEŞLER

Toplam ağırlıkları 450 kiloyu geçen Amy ve Tammy kardeşler, hayatlarını tüm gerçekliği ile gözler önüne seriyor. Karşılaştıkları zoruluklarla kendilerine özgü mizahları ile mücadele ederken, aynı zamanda zorlayıcı kilo verme maceraları ekrana geliyor. Ağır Kardeşler, her Çarşamba 20.30'da TLC'de.

YENİ SEZON MACERALARI İLE YA SEV YA SAT

Çok sevdiğiniz Ya Sev Ya Sat, yeni bölümleri ile TLC'ye dönüyor. Emlakçı David Visentin ve tasarımcı Hilary Farr'ın tatlı sert kapışmalarında bakalım kazanan taraf kim olacak? Hafta içi her gün 18.40'ta TLC'de!

CÖMERT ÜNLÜLER

Emlakçı Kardeşler, Hollywood'un ünlü isimleriyle güçlerini birleştirerek hayatlarına dokunan yakınlarının evlerini baştan aşağıya renove ediyor. 11 Mayıs'tan itibaren her Pazartesi 21.30'da ekran başına!

YEMEKKOLİKLER