19-04/11/kraliyetgecesi-1554994091.png

Taçlarınızı takın, en güzel kıyafetlerinizi hazırlayın. Bu Cumartesi TLC’de İngiliz Kraliyet Ailesi’ne konuk oluyoruz. Dünyanın en önemli monarşilerden Windsor Hanedanlığı’na dair gerçekler, dedikodular, komplo teorileri ve bugüne kadar duymadığınız en özel bilgiler 13 Nisan akşamı peş peşe 2 programla TLC’de olacak. ? ? ?

MEGHAN VE KATE KARŞI KARŞIYA: KRALİYETTE ELTİLER SAVAŞI

Bir Hollywood yıldızıyken hızlı bir şekilde kraliyet ailesine giren Meghan Markle, Sussex Düşesi olmanın getirdiği kurallara uyum sağlayıp sağlayamaması bir tartışma konusu oldu. Diğer yanda ise tahtın varisi Prens William’ın eşi Kate Middleton rol model olarak öne çıkıyor. Birbirinden tamamen farklı çevrede yetişen bu iki gelinin çatıştığı saray koridorlarından magazin sayfalarına taşınması zaman almadı.

Peki bu iddialar ne kadar doğru? Muhabirler, yazarlar, tanıklar ve aileye yakın isimler bu çatışmanın perde arkasını anlatıyor. 

KALPLERİN PRENSESİ DIANA

“Ben kraliyete doyamam, daha çok prenses isterim” diyenler için ise Kraliyette Eltilerin Savaşı’ndan hemen sonra Diana: Trajedi mi, İhanet mi? 22:30’da başlıyor. Sadece İngiliz halkının değil, tüm dünyanın kalbini çalan Prenes Diana’nın Prens Charles ile olan çalkantılı evliliği ve ölümünün bilinmeyenleri araştırılıyor.

Diana’nın ölümü paparazzilerin neden olduğu bir trafik kazası mı? Yoksa bu trajedinin ardında İngiliz İstihbarat Ajansı MI5 mı var? Tüm bilinmeyenleriyle Diana’nın hikayesi 22:30 TLC’de.

Büyük geceden önce tarafını seçmek isteyenleri bu teste bekliyoruz.  

Kate ve Meghan'ın Prenses Diana'dan ilham alan stilleri için ?