1. BU BİR AİLE İŞİ

Kuaför salonunu Lexi ve Bria kardeşler yönetiyor gibi gözükseler de aslında bu bir aile işi… Anneleri Jennifer organizasyon işini hallediyor, anneanne Foxy tecrübeli bir kuaför, her türlü acil duruma ise babaları Big Mike yetişiyor.

2. ÜNLÜLERİN KUAFÖRÜ

Bu çok gürültülü ve bol bol kavga eden Martones aile aslında İtalyan asıllı ancak Long Island’a yerleşmişler. Daha önce evlerinden bu işi yürüten Lexi ve Bria yakın zaman önce bir salon açmaya karar vermiş. Kate Hudson, Jada Pinkett Smith gibi ünlü müşterileri de var.

3. DİVA BİR ABLA

Lexi’nin bir hayli başını ağrıtan ablası Bria, hazırladığı benzersiz saç modelleri ile öne çıkıyor. Müşterileri her zaman memnun ayrılıyor. Bu nedenle kendine “Diva” adını vermiş.

4. GERÇEK ADINI KİMSE BİLMİYOR

Bir diğer saç ikonu ise Lexi ve Bria’nın anneanneleri Foxy… 40 yıldır kuaförlük yapan Foxy, alanında bir efsane ve hala şaşırtmaya devam ediyor. Foxy’nin gerçek adını ise kimse bilmiyor.

5. SALONUN ANNESİ JENNIFER

Lexi’ye göre annesi Jennifer, kuaför salonunun da annesi. Müşterileri her zaman o karşılıyor. Rahat hissetmeleri için her şeyi yapıyor. Kızlarının bu iş için biraz genç olduğunu düşünse de onlarla gurur duyuyor.

TIRNAKLARIN KRALICESİ

6. FIRTINALI AŞK HAYATLARI

Yoğun işlerinin yanı sıra Lexi ve Bria fırtınalı aşkları ile de ekrana geliyor. Lexi, Joe ile beraberken, Bria 2 çocuk babası Matt ile birlikte. Bria ve Matt’in ilişkisi çoğu zaman Lexi’yi delirtiyor.

TIRNAKLARIN KRALICESİ

7. AİLE BABASI MIKE

Bu kaosun tam ortasında ise ailenin babası Big Mike yer alıyor. Renkli ve gürültülü salonda, Mike da kendine bir yer edinmiş. Martone kadınlarını iyi gözlemliyor ve her daim yardımlarına koşuyor.

TIRNAKLARIN KRALICESİ

TIRNAKLARIN KRALİÇESİ BÖLÜMLERİNİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİN ?

Görmeniz gereken 15 çılgın manikür