1. Boşansalar da birlikte çalışmaya devam ediyorlar.

Tarek ve Christina, 2016 yılında yollarını ayırmış olsa da Rüya Gibi Evler için birlikte çalışmaya devam ediyor. Özel hayatlarının kariyerlerini engellemesine izin vermediler. Rüya Gibi Evler, 9. Sezon bölümleri ile yine her perşembe TLC’de olacak.

rüya gibi evler 

2. Çocukları her şeyden önce geliyor.

Boşanma süreci birçok çocuk için zorlu bir dönemdir. Tarek ve Christina, çocuklarının bu durumdan etkilenmemesi için her zaman onların önceliklerini ön planda tutuyor. Us Weekly dergisine konuşan Christina bu konuda, “Çocuklar için en iyisi neyse onu yapıyoruz. Ortak bir planımız var. Birimiz seyahat etmek zorunda kalıyorsa diğerimiz yardıma koşuyor” ifadelerini kullanmıştı.

rüya gibi evler

3. Christina, Tarek’in düğününe davetli değil.

Tarek ve Christina hala yakın olsa da Christina, eski eşinin düğününe davetli olmayacak.  Tarek ve yeni nişanlısı Heather, küçük bir düğün planladıklarını ve eski sevgililerini çağırmayacaklarını açıklamıştı.

rüya gibi evler

4. Tarek, Christina’ya düğün gününde mesaj attı.

Christina, Tarek ile ayrıldıktan 1 yıl sonra Ant Anstead ile yeni bir ilişkiye başlamış ve sürpriz bir düğünle evlenmişlerdi. Tarek, eski eşinin evlendiğini son dakika telefonuna gelen fotoğraflarla öğrendi. Bu düğün Tarek için sürpriz olsa da Ant ve Christina’ya hemen tebrik mesajları attı.

rüya gibi evler 

5. Birbirlerini her zaman destekliyorlar.

Tarek ve Christina, boşanma sonrası birbirinden kopmadı ve zor anlarında birbirlerini desteklemeye devam ediyor. Tarek’in Christina’ya Ant Anstead ile boşanma kararı sonrası yanında olarak duygusal destek sağladığı belirtiliyor.

rüya gibi evler

6. Tüm gelirlerini kaybettiler.

Günümüzde Tarek’in net değeri 20 milyon dolar, Christina’nın ise 12 milyon dolar olarak ölçülüyor. Ancak finansal açıdan çiftin durumu her zaman bu kadar başarılı değildi. Emlak krizi sırasında her şeylerini kaybettiler ve 6 bin dolar ödedikleri evden çıkarak, aylık 700 dolar kirası olan küçük bir eve taşındılar.

rüya gibi evler 

7. Boşanma davasını Tarek açtı.

Çift boşanma kararlarını açıkladıklarında izleyiciler çift arasında neler yaşandığını merak etti. Ortaya birçok iddia atıldı, Tarek’in Christina’yı aldattığı da bunlardan biriydi… Ancak Tarek’in boşanma dilekçesine “şiddetli geçimsizlik” gerekçesini yazdığı öğrenildi.

rüya gibi evler

8. Aralarındaki çekişmeyi izlemeye bayılıyoruz!

Tarek ve Christina’nın ekrandaki uyum ve enerjisine bayılıyoruz! İkilinin arasında tatlı sert çekişmeler ise en sevdiğimiz anlardan…

9. Tarek, sağlık sorunlarının boşanma kararlarını etkilediğini düşünüyor.

Tarek, kanser tanısından 6 yıl sonra artık tamamen iyileştiğini duyurmuştu. Bir izleyicisi sayesinde kanser olduğunu öğrenen Tarek, bu süreçte depresyona girdiğini ve evliliğini etkilediğini ifade etmişti. Christina, tedavi süresince Tarek’i hiç yalnız bırakmadı.

rüya gibi evler

10. Christina ve Heather sık sık mesajlaşıyor.

Tarek’in nişanlısı Heather ve eski eşi Christina birbirleriyle iyi anlaşıyor. Sağlıklı yemeklere ve spora tutkulu iki kadın, sık sık aralarında tarif paylaşıyor. Us Weekly dergisine konuşan Christina, “Karantina süresince birbirimizle bol bol tarif paylaştık” açıklamasını yapmıştı.

rüya gibi evler

RÜYA GİBİ EVLER YENİ SEZON BÖLÜMLERİYLE HER PERŞEMBE 21:30'DA TLC'DE.