800 bin dolarlık bekar evi

Tarek El Moussa, ilk evini henüz 21 yaşında almayı başarmış. Tarek El Moussa, bu evi tek başına almakla övünse de bütçesini hayli aşan bir evde karar kılınca banka kredisine başvurmak zorunda kalmış.

tarek el moussa

2002’de tek başına yaşayacağı bu evi 800 bin dolara satın almış. Aslında hedefi 400 bin doları aşmayan bir ev bulmakmış. Tarek 140 metrekarelik bu evini alırken, o kadar çok bütçesini aşmış ki, eve taşındığında içini dolduracak mobilya almaya parası kalmamış.

tarek el moussa

Bu ihtişamlı bekar hayatının ardından Christina ile tanışan Tarek, 2008 yılında birlikte yaşamaya karar vermiş ve bir apartman dairesine taşınmışlar.

tarek el moussa

Ancak aynı yıl patlayan ekonomik krizle birlikte, yanlarına başka bir ev arkadaşı da alarak aylığı 700 dolar olan bir daireye taşınmak zorunda kalmışlar.

tarek el moussa

İlk aile evleri

2010 yılında Christina 5 aylık hamileyken çift ilk evlerini aldı. Bu evi yenileme aşamalarını kaydeden Tarek, çekimleri kanallara yollamaya başlamış. Ve işte bugün keyifle izlediğimiz Rüya Gibi Evler bu şekilde başlamış.

tarek el moussa

Televizyon programlarıyla kısa sürede başarıya ulaşan çift, 2013 yılında 2 milyon dolara, 6 odalı bir ev satın aldı. Evin içi için ise 1,5 milyon doları gözden çıkardılar.

tarek el moussa

Çift 2016 yılında boşanmaya karar verince evi 3 milyon dolara sattılar.

Kötü kararlar

Her ne kadar bir evin yerini tutmasa da Tarek boşanma sonrasında 15 metrelik yatında çok fazla zaman geçirdi. “Rüya Gibi Evler” adını taşıyan 1 milyon dolarlık yatında 2 oda bulunuyor. Tarek, 2017’de yatının adını “Kötü Kararlar” olarak değiştirdi.

tarek el moussa

Ancak hayatına yeni bir aşk da bu yat sayesinde girdi. Bir gün yatıyla açılan Tarek, yakındaki bir teknede Heather Rae Young’u gördü ve çift yeni bir ilişkiye başladı.

tarek el moussa

Bekar baba evi

Tarek boşanmasının ardından, Christina’ya yakın 4 odalı bir eve taşındı. 2 milyon dolara satın aldığı evin iç tasarımında daha koyu renkler kullandı.

tarek el moussa

Nişanlısıyla ilk ev

Tarek ve Heather, 9 aylık beraberliklerinin ardından birlikte yaşamaya karar verdi. Evlerini satan Tarek ve Heather, Newport Beach bölgesinde 340 metrekarelik 5 banyolu 5 odalı bir ev kiraladı.

tarek el moussa

Bu evde sık sık çocukları ile de birlikte zaman geçiren Tarek, hayallerindeki gibi bir ev bulmadan önce geçici olarak burada yaşadıklarını belirtti.

tarek el moussa

Yeni aşk yuvası

Yeni çiftimiz sonunda yerleşmek istediği yuvayı buldu. Tarek’in yenileyip satmak için aldığı evde birlikte yaşamaya karar verdiler.

tarek el moussa

Şu an evin içini birlikte yenilemeye çalışan çift, inşaat sırasında evin su basmasıyla her şeye yeniden başlamak zorunda kaldı. Yeni yuvalarına ne zaman taşınacakları ise henüz bilinmiyor.

tarek el moussa