James’in hiperhidroz isimli bir hastalığı var. Yani aşırı terliyor. Bu zamana kadar James’in terli eline kadın eli değmemiş.

Alopesi hastası Chloe’nin neredeyse hiç saçı yok. Randevulara peruk takarak giden Chloe, hastalığını erkeklere söylemekten çekiniyor.

Verona tamı tamına 44 kilo vermiş! Fakat bu kadar kilo vermesinin ağır bir sonucu olarak bedenindeki deriler sarkmış. Artık erkeklerle yakınlaşmak onu tedirgin ediyor.

Amy’nin hastalığı vücudunun her yerinde aşırı kıllar olmasına sebep oluyor. Yüzünde, karnında, bacaklarında… Ağda yaptırsa da çok hızlı uzayan tüyleri Amy için randevulaşmayı da günlük hayatı da zorlaştırıyor.

Vücut geliştirmeyle ilgilenen Matt, karaciğeri dışarıda yaşıyor. Hayatını zorlaştıran hastalığına rağmen aşkı bulacağına inanıyor.

Meme kanserini yenen Amy, bir memesini kaybetmiş. Erkeklerle romantik anlar yaşadığında bunun sorun olmasından korkuyor.

Mark, bir bacağını kaybetmiş ve protez bacak ile yaşıyor. Randevulaştığı kadınların ona ilgi duymamasından korkuyor.

Michel geçirdiği menenjit sonucu yoğun bir deri rahatsızlığı yaşamış ve ayak parmaklarını kaybetmiş. Randevulaştığı erkeklerin kötü tepki vermesinden korkuyor.

Aşkı Ararken cumartesi gecesi 24.00'de sadece tlctv.com.tr'de! İlk bölümü hemen izle,

#video_17594#