Yüz yıkama köpüğü 

Sabah uyandıktan sonra ve gece yatmadan evvel cilt temizliği çok önemlidir. Tavsiyemiz, yüz yıkama köpüğü kullanmanız. Köpükler en etkili temizleyicilerdendir.

Pürüzsüz bir cilt için 6 ipucu

Retinol  

Sivilce, kızarıklık ve kırışıklıklara karşı en iyi çözümlerden biri retinoldür. A vitamini içeren asitlerden olan retinolü, geçen yatmadan önce birkaç damla kullanabilirsiniz. Fakat retinol kullandığınız zaman güneş kremini ihmal etmeyin!

Pürüzsüz bir cilt için 6 ipucu

C vitamini

Cildinizi aydınlatmak, nemlendirmek ve kızarıklıkları gidermek için en iyi yöntemlerden biri C vitamini serumudur. C vitamini serumunu günde bir veya iki kere kullanabilirsiniz. 

Pürüzsüz bir cilt için 6 ipucu

Güneş kremi

Güneş kremi yalnızca yazın sürülmez. Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için her gün, evde olsanız da dışarı çıksanız da güneş kremi kullanmanız gerekir.

Pürüzsüz bir cilt için 6 ipucu

Nemlendirici

Sabah ve akşam rutinlerinize nemlendiriciyi dahil etmeyi sakın ihmal etmeyin. Cildiniz kuru da olsa yağlı da olsa nemlendirici şarttır. Yağlı cilde sahip kişilere su bazlı nemlendiriciler önerilir. 

Pürüzsüz bir cilt için 6 ipucu

Az ve öz ürün

Cilt bakımının önemli noktalarından biri aşırıya kaçmamaktır. Çok fazla ürünü, bilinçsiz kullanırsanız cildinize yarardan çok zarar verir. Dermatolog görüşüne uyarak cildinize en uygun ürünleri kullanmanız gerekir.

Pürüzsüz bir cilt için 6 ipucu

Doğal Güzellik Kliniği çarşamba 16.30’da TLC ve tlctv.com.tr’de! İlk bölümü hemen izle,

Tüm bölümler için buraya tıkla.