Karşınızda, dünyanın en pinti dört ailesi; Watson ailesi, Clayton ailesi, Tran ailesi ve Guiles ailesi.

Pintiler Ailesi’yle tanışın

Watson ailesi.

TLC’de Aşırı Pintiler’i izleyenler Watson ailesini hatırlayacaktır. Kendini “Pintiler Prensesi” olarak tanımlayan Shelly ve ailesini unutmak ne mümkün! Shelly ve eşi Tracy, kızları Ashley ve Brittney’e kendileri kadar ‘tutumlu’ olmayı aşılamaya çalışıyor. Ashley konusunda başarılı oldular. Annesinin izinden giden Ashley, yastıkların içini doldurmak için köpeğinin dökülen tüylerini kullanıyor veya komşusunun yemek artıklarından akşam yemeği yapıyor. Fakat Brittney’i ikna etmek o kadar kolay değil. Hele annesi kızının düğününü sadece bin dolara organize etmek istiyorken!

Clayton ailesi.

Tony ve Angela Clayton çifti, Tony’nin abartı cimriliği yüzünden biraz sorun yaşıyor. Tony para biriktirmek için idrardan temizlik malzemesi yapmak, komşu evin elektriğini kullanmak gibi yaratıcı yöntemler geliştirmiş. 17 yaşındaki kızları Cierra babasının bu huyundan utandığı için arkadaşlarını eve çağıramıyor. Angela, eve ekmek getiren tek kişi olduğu için para harcamak, araba almak istiyor ama Tony gibi bir kocayla işi zor.

Pintiler Ailesi’yle tanışın

Tran ailesi 

Rosanna ve Dany Tran, nezih mahallelerindeki büyük evlerinde oldukça lüks bir hayat yaşıyor gibi görünüyor. Fakat kendilerini “Çılgın Ucuzcu Asyalılar” olarak tanımlıyorlar. Rosanna, kendisinine cimri denmesinden hiç alınmıyor. Ona hareket etmeye çalışanlara gururla “Evet, ucuzcuyum” diye cevap veriyor.

Guiles ailesi

Becky ve Jay Guiles çifti, iki çocukları George ve Colden’ı neredeyse hiç mobilya olmayan evlerinde yetiştiriyor. Becky, ilk oğulları doğduğunda ona bakmak için işinden ayrılmış ve ‘Amerika’nın en tutumlu annesi’ olmaya yemin etmiş. Becky’nin tutumlu olmak adına bulduğu kar suyunu eritip içmek veya cenazelerden bedava çiçek toplamaya varan taktikleri sizi şoke edecek.

Pintiler Ailesi Cuma 20.30'da TLC'de!