Yılın heyacanla beklenen Oscar Ödül Töreni geride kaldı. Kırmızı halı bu yıl da ihtişamlı görünümlerin yanı sıra birbirinden rüküş stillere de ev sahipliği yaptı. Pembe ve kırmızı renklerinin hakim olduğu gecede en öne çıkan trend ise payetli, ışıltılı elbiseler oldu.

19-02/25/oscarkirmizihali.jpg

Kırmızı halıda ışıltılı geçit

Bu trendin öncülerinden biri ise Oscar ödüllü Emma Stone oldu. Stone, dramatik omuz detaylı Louis Vuitton elbisesi ile göz kamaştırdı. En iddialı ışıltılı görünüm ise Tom Ford imzalı elbisesi ile Jennifer Lopez oldu.

Game of Thrones’un yeni sezonuyla ekrana dönmeye hazırlanan Emilia Clarke renkli ve baştan aşağıya payetli Balmain elbisesi ile boy gösterdi. Bir başka Oscar ödüllü aktris Brie Larson, halter yaka ışıl ışıl elbisesi ile göz kamaştırdı. Derin sırt dekolteli elbise Celine imzası taşıyor.

Bu yıl Oscar’larda kırmızı halıyı etkisi altına alan parıltılı elbiseleri önümüzdeki günlerde daha çok görmeye şimdiden hazır olun.

19-02/25/koscarkirmizihali.jpg

#poll_18#

Oscar'ın kazananları kimler oldu?

Gecenin büyük ödülünü "Yeşil Rehber" filmi kazanırken, En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Rami Malek, En İyi Kadın Oyuncu ödülünü ise Olivia Colman kucakladı. Lady Gaga ise ödül koleksiyonuna En İyi Film şarkısı Oscar'ını ekledi.

Bu ihtişamlı stillerin ardından ihtişamlı gelinlikleri keşftemeye ne dersiniz? Randy Fenoli'nin gelinlik tavsiyelerini kaçırmayın.