Sussex Düşesi Meghan Markle'ın Nisan ayında doğum yapması bekleniyor. Doğum iznine ayrılan Düşes, bir süredir resmi ziyaretlere katılmıyor. Bu süre içinde Markle doğuma hazırlanıyor. Hazırlıklarından biri yeni piyano öğretmeni arayışı oldu. İddiaya göre Düşes, çocuğunun piyano eğitimi için Elton John'un kapısını çaldı. 

Elton John'un ise bu teklifi kabul ettiği belirtiliyor. Ünlü müzisyen, çiftin düğününde de şarkı söylemişti. The Sun gazetesinin haberine göre, Elton John hayranı çift, çocuklarının Elton John rehberliğinde piyano dersleri almasını çok istiyor. Elton John, kraliyet ailesi ile yakınlığı ile tanınıyor. Özellikle Prenses Diana ile yakın dost olan müzisyen, Diana'nın cenazesinde özel bir performans sergilemişti. 

19-03/28/gettyimages-1133932879-1.jpg

Meghan Markle nerede doğum yapacak?

Meghan Markle'ın doğum yapacağı tarih net olarak belli değil ancak Nisan ayının sonlarına doğru Sussex bebeğinin dünyaya gelmesi bekleniyor. Kraliyet ailesi üyeleri Kensington Sarayı'na yakın Lindo Wing'i tercih ediyor. Ancak farklı tercihleri ile öne çıkan Markle, yeni evlerine yakın Windsor bölgesinde bir hastanede ya da evde doğum yapmayı tercih edeceği iddia ediliyor.