19-02/21/gettyimages-1095098242-1-1550747656.jpg

Sussex Düşesi Meghan Markle, anne olmaya gün sayıyor. Markle, özel bir uçakla New York’a uçarak yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi ve baby shower partisi düzenledi.  Geceliği 75 bin dolar olan The Mark otelde gerçekleşen partiye birçok ünlü katıldı.

Meghan Markle’ın bu özel partisinin masraflarını Amal Clooney ve Serena Williams’ın karşıladığı belirtiliyor.

Partiye kimler katıldı?

Bu özel partiye Markle’ın yakın çevresinden isimler katıldı. Clooney ve Williams’ın yanı sıra, aktris Abigail Spencer, tasarımcı Misha Nonoo, yakın dostu Jessica Mulroney ve Markle’ın düğün makyajı ve saçını hazırlayan güzellik ekibi katıldı.

Baby shower partisinden ayrıntılar

Otele götürülen çiçeklerden partinin dekorunun pembe, yeşil ve sarı tonlarında hazırlandığı dikkat çekti. Otelin suit odasında gerçekleşen parti mekanı, ünlü Central Park manzarasına bakıyor ve 4 odaya, dev bir terasa ve misafirlerin hediyelerini bırakması için bir beşiğe sahip. Michelin yıldızlı şefin yemeklerinin eşlik ettiği partide pamuk şeker makinesi de yer aldı.

19-02/21/gettyimages-1130770865-1-1550747840.jpg

Baby shower elbisesi ne seçti?

Sussex Düşesi, New York gezisi boyunca daha spor ve koyu renklerle görüntülendi. Tercih ettiği markalar arasında Victoria Beckham, Stella McCartney, Carolina Herrera ve Courreges yer alıyor.

Meghan Markle ne zaman doğum yapacak?

Meghan Markle’ın 7 aylık hamile olduğu düşünülüyor. Prens Harry ve Markle, bebeğin cinsiyetini açıklamıyor. Markle’ın Nisan ayında doğum yapması bekleniyor.