Kraliçe Elizabeth ve Meghan Markle arasında neler oluyor? Kraliçe Elizabeth’in Markle’ın kraliyet mücevherlerini kullanmasını yasakladığı iddia ediliyor. The Sun gazetesinin iddiasına göre Kraliçe, Sussex Düşesi’nin isteklerini ve davranışlarını onaylamıyor.

Kraliçe Elizabeth ve Düşes’in arasında bu gerilim ilk olarak Markle ve Prens Harry’nin düğünü öncesi yaşanmıştı. Meghan Markle, düğün günü takmak için koleksiyondan özel bir taç seçmiş ancak Kraliçe’nin buna izin vermediği iddia edilmişti. Bunun üzerine ise Prens Harry, “Meghan ne isterse olur” çıkışını yapmıştı.

19-04/04/gettyimages-960128346-1.jpg

Bu söylentiler ne kadar doğru bilinmez. Ancak Buckingham Sarayı’ndan kaynaklar Markle’ın Kraliçe’nin koleksiyonundan mücevher alamayacağını belirtiyor. Bu yasağa Diana’nın bazı mücevherleri de dahil. Kate Middleton ise koleksiyondan ödünç parçalar takabiliyor.

Meghan Markle Instagram’da

Daha önce Prens William ve Kate Middleton ile ortak Instagram hesabı kullanan çift, evlerini ayırdıktan sonra Instagram hesaplarını da ayırdı. Sussex Royal adını taşıyna hesap 6 saat içinde 1 milyondan fazla takipçiye ularak rekor kırdı. Yakında doğacak Sussex bebeğinin ilk fotoğrafları da şüphesiz yine buradan paylaşılacak.

Meghan Markle’ın Nisan ayı içinde doğum yapması bekleniyor. Anketleri açalım sizce Sussex bebeğinin cinsiyeti ne olacak?  

#poll_20#

Daha fazla kraliyet dedikoduları için 13 Nisan'ı takvimlerinize not edin.