Meghan Markle ve Prens Harry, ilk kez birlikte kamera karşısına geçerek kraliyet ailesindeki yaşamlarına, evliliklerinin ilk yılında karşılaştıkları sorunlara karşı şok edici açıklamalarda bulundular.

Bunlardan en çarpıcı olanı şüphesiz Meghan Markle’ın 5 aylık hamileyken intihar etmeyi düşündüğü ifadeleri oldu. Yardım almasına, arkadaşlarını görmesini izin verilmediğini belirten Meghan, Harry’nin Los Angeles’a taşınmayı kabul etmesiyle hayatının kurtulduğunu açıkladı.

meghan markle prens harry

Meghan, Archie’ye hamileliği sırasında aileden ırkçı bir tavırla karşı karşıya kaldığını ifade etti.

İsmini paylaşmadıkları bir aile üyesi, Archie’nin ten reginin ‘koyu’ olmasından endişe ettiğini dile getirmiş, dolayısıyla bir unvan ya da özel güvenlikten yoksun bırakılmasını söylemişti.

meghan markle prens harry

‘BABAM BENİMLE KONUŞMAYI BIRAKTI’

Prens Harry, ABD’ye taşınma kararı aldıktan sonra babası Prens Charles’ın kendisiyle konuşmayı kestiğini ve telefonlarına cevap vermediğini açıkladı. Harry ve Charles, bugünleri geride bırakmış, eskisi kadar sık sık olmasa da konuşmaya devam ediyorlarmış. Ancak tüm finansmanları kesilen Harry, sadece Diana’dan kalan mirası olunca Netflix ve Spotify ile milyon dolarlık anlaşma imzalamak zorunda kalmış. Hatta saray, faturalarını ödeyebilmeleri için Meghan’ın tekrar oyunculuğa dönmesi tavsiyesini bile vermiş.

Çift, “Megxit” planı üzerinde evlendikten 6 ay sonra çalışmaya başladıklarını da ifade etti.

Askeri unvanlarını geri verdiği için üzgün olduğunu söyleyen Prens Harry, ayrılık planlarını son anda Kraliçe Elizabeth’e söyleyerek hazırlıksız yakaladıkları iddialarını da reddetti.

meghan markle prens harry

‘KRALİYET AİLESİNİ BİLMİYORDUM’

Meghan, kraliyet yaşamına dair önceden hiçbir bilgiye sahip olmadığını da sözlerine ekledi. Meghan, Kraliçe Elizabeth ile tanışmadan dakikalar önce ona reverans yapmak zorunda olduğunu öğrenmiş. Meghan, Prens Harry hakkında Google’da arama bile yapmamış.

meghan markle prens harry

‘KATE BENİ AĞLATTI’

Meghan ve Harry’nin masalsı düğün hazırlıkları sırasında, Sussex Düşesi’nin Kate Middleton’u ağlattığına dair haberler ortaya çıkmıştı. Meghan bu söylentilere son noktayı koydu ve “Kate beni ağlattı” dedi. Olayın detaylarını açıklamayan Meghan, Middleton’ın olay sonrası kendisine özür dilemek için çiçek yolladığını da ekledi.

meghan markle prens harry

‘BİR KIZIMIZ OLACAK’

Meghan ve Harry, yeni doğacak çocuklarının cinsiyetinin kız olduğu açıkladı ve sadece 2 çocuklarının olmasını planladıklarını söyledi.

‘DÜĞÜNDEN 3 GÜN ÖNCE EVLENDİK’

Röportajdaki bir diğer şok edici açıklama ise Meghan ve Harry’nin düğünlerinden çok önce evlendiklerini söylemesi oldu. Çift, gizlice düğünlerinden 3 gün önce evlenmiş.

meghan markle prens harry

‘MEGHAN İLE TANIŞMASAYDIM KRALİYETTEN AYRILMAZDIM’

“Meghan ile tanışmasaydın kraliyet görevlerinden yine de ayrılır mıydın?” sorusuna Harry’nin cevabı “Hayır” oldu. Prens sözlerine şöyle devam etti, “Kapana kısılmış gibiydim ve çıkış yolunu bilmiyordum. Aslında bir hapiste olduğumun da farkında değildim. Babam ve kardeşim hepsi bu kapanın içinde ve çıkmaya hakları yok. Onlar için üzülüyorum.”

meghan markle prens harry

Meghan ve Harry, Kraliçe Elizabeth ile iyi bir ilişkileri olduğunu ve zaman zaman Zoom üzerinden konuştuklarını da belirtti.

Çift, bu röportajı herhangi bir ücret karşılığı yapmadıklarını da üzerine basa basa vurguladılar.

meghan markle prens harry