Son günlerin en çok konuşulan ismi Meghan Markle, kraliyet görevlerinden ayrılma kararının ardından İngiltere'den ayrılarak Kanada'ya uçmuştu. Sussex Düşesi, günlerini Prens Harry'den uzakta Vancouver'da lüks bir malikanede geçiriyor. 

meghan markle

Meghan Markle, ünlü dizisi Suits'in çekimlerinde yıllarca yaşadığı Kanada'yı ikinci evi olarak görüyor. Markle, evine döner dönmez sosyal sorumluluk projelerine de ilgi göstermeye devam etti. "Megxit" kararının ardından ortalarda görünmeyen Markle, Vancouver'da kadınlara yönelik çalışmalarda bulunan iki farklı sivil toplum örgütünü ziyaret ederken görüntülendi. 

meghan markle

Fotoğraflarda Meghan'ın çalışanlarla birlikte fikir alışverişi yaptığı ve not aldığı görülüyor. Prens Harry'nin ise bu hafta Kanada'ya gitmesi beklenirken, ayrılık planlarının tamamen saray tarafından netleştirilmesinin ardından eşinin yanına döneceği öğrenildi. 

meghan markle

"HARRY ARKADAŞLARIYLA GÖRÜŞMEYİ KESTİ"

People dergisinde yer alan bir habere göre, Prens Harry yakın arkadaşlarını hayatından çıkardı. Harry'nin özellikle Meghan'ın hamileliği sırasında arkadaşları ile tamamen bağlarını kopardığı iddia edilidi.

meghan markle

İddialara göre, Harry'nin yeni telefon numarası birçok eski yakın arkadaşında yok. Bu söylentilerin doğruluğunun kanıtlanması bir hayli zor. Ancak geçtiğimiz yaz, çiftin özel hayatına dair hiç durmadan basına bilgi sızdırılması, Harry'yi arkadaşlıklarını gözden geçirmeye itmiş olabilir. 

meghan markle