Meghan Markle’ın en yakın dostu Jessica Mulroney ile ilişkisini kopardığı iddia ediliyor.

meghan markle

Çok yakın dost olan ikili, geri dönülemez bir yola girmişe benziyor. Meghan ve Jessica birbirlerinden ‘kardeşim’ diye bahsediyor, tatile çıkıyordu.

meghan markle

Hatta Jessica’nın 3 çocuğu Prens Harry ve Meghan Markle’ın düğününde görev almış, Jessica Düşes’in stilistliğini de üstleniyordu.

meghan markle

Kavga Nasıl Başladı?

Jessica Mulroney, Instagram ünlülerinden Sasha Exeter’in ABD’de devam eden ırkçılık karşıtı gösterilerle ilgili bir hikayesinde kendisini hedeflediğini düşünerek Exeter’a saldırgan mesajlar atmaya başladı.

meghan markle

 

Jessica, daha da ileri giderek Sasha’yı iş birliği yaptığı markalarla konuşarak, para kazanmasını engellemekle tehdit etti. Tüm bu tartışmaları Sasha, özel bir video ile paylaştı.

meghan markle

Irkçı olmakla suçlanan Jessica, ardından özür mesajı yayınladı. Ancak Meghan Markle’ın da yakın arkadaşı olan ünlü stilistin çalıştığı markalar projelerini iptal etmeye başladı.

meghan markle

 

Jessica’nın gelinlik şovu iptal edildi, konuk yorumcu olarak katıldığı moda programlarından çıkarıldı.

meghan markle

Meghan Markle’ın ise bir süredir yakın dostu Jessica’nın kendi ününden faydalandığını düşündüğü, ırkçı yorumlarının da üzerine tamamen bağlarını kopardığı iddia ediliyor.

meghan markle

Yakın dostlar, 2011 yılında Meghan’ın Suits dizisinin çekimleri için taşındığı Kanada’da tanıştılar. Kanada’nın ünlü ve zengin isimlerini tanıyan Jessica Mulroney, kısa süre içinde Meghan Markle’ı da bu çevreye soktu.

meghan markle

Hatta Markle, MEGXIT krizi sırasında Kanada'dan Londra'ya döndüğünde Archie'yi Jessica'ya emanet etmişti.

meghan markle

meghan markle

meghan markle

meghan markle