Meghan Markle Hamile!

Ünlü Kraliyet çifti ikinci bebeklerini beklediklerini açıkladı. Güzel haber, Meghan’ın geçen yaz düşük yapmasının ardından, aylar sonra gelmiş oldu.

Çiftin sözcüsü, “Archie'nin abi olacağını doğrulayabiliriz. Sussex Dükü ve Düşesi, ikinci çocuklarını beklemekten çok memnun." dedi. Ayrıca 2. çocuklarını bekleyen çiftin arkadaşı ve fotoğrafçı Misan Harriman'ın çektiği bir fotoğraf da paylaşıldı.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

Harry daha önce, bir İngiliz Vogue röportajında çiftin en fazla iki çocuk sahibi olmayı planladıklarından bahsetmişti. Dr. Jane Goodall'a iklim değişikliği hakkında konuşurken, baba olmanın konuya bakışını değiştirdiğini söyledi.

meghan markle prens harry

"Farklı kılıyor," diye başladı Harry. “Tuhaf bir şekilde, tanıştığım insanlar ve gidebilecek kadar şanslı olduğum yerler yüzünden doğaya her zaman bir bağım ve sevgim oldu. Soru gelmeden söyleyeyim şimdi çok daha farklı bakıyorum. Ama her zaman, bir çocuk sahibi olmadan önce ve çocuk sahibi olmayı düşünmeden önce bile iklim değişikliği konusunda çalışmak istedim."

"Çok değil!" Goodall gülerek araya girdi.

"En fazla iki!" dedi Harry. Ama hep düşündüm: bu dünya bize ödünç verilmiş bir yer. Ve elbette, hepimiz kadar zeki ya da hepimiz kadar evrimleşmiş olarak, gelecek nesil için daha iyi bir ortam bırakabilmeliyiz geride."

meghan markle prens harry

Meghan ve Harry Ekim ayında Evening Standard'a oğullarının Kaliforniya'daki yeni evlerinde ne durumda olduğu hakkında konuştu. Çift şimdi Montecito'da yaşıyor.