Emlakçı Kardeşler Drew ve Jonathan Scott, başarılı bir yılı geride bıraktılar. Emlakçı Kardeşler ve Emlakçı Kardeşler Yarışıyor programının sunucuları, 2018’i Kylie Jenner’a yaklaşarak geride bıraktı. Yakınlaştıkları ortak nokta ise banka hesapları!

Entrepreneur dergisinin kapağında yer alan ikiz kardeşler, geçtiğimiz yıl 500 milyon doların üzerinde kazanç elde ettiklerini açıkladı. Kylie Jenner gibi milyarderler kulubüne girmeye hazırlanan kardeşlerin serveti, başarılı TV şovları, mobilya koleksiyonları, yapım şirketi ve tasarım uygulamalarından geliyor.

Kylie Jenner gibi zorluklar yaşadılar

Kylie Jenner kozmetik markasını kurarken birçok engelle karşılaştığını sık sık dile getiriyordu. Emlakçı Kardeşler de sık sık zorluklarla karşılaşmış. Gayrimenkul sektöründe çalışmak istemeyen Drew, oyuncu olmak isteğiyle kısa bir süre hayalinin peşinde koşmuş. Ancak küçük roller alabilen Drew, 140 bin dolar kredi kartı borcunun ardından bu hayalinden vazgeçmiş.

Kanadalı Emlakçı Kardeşler, çok yakında yeni bir programla ekranda olacaklar. Ayrıca hayatlarından esinlenen bir komedi dizisiyle oyunculuğa da geri dönecekler.

Emlakçı Kardeşler'i milyarderlik yolunda ilerleten dekorasyon önerilerini izlemek için tüm bölümler sizi burada bekliyor.