Kim Kardashian, geçtiğimiz günlerde sivilce problemi için ünlü dermatoloğumuz Sandra Lee’yi evinde ağırladı ve sosyal medya hesabından paylaştı. 

Doktor Çıbanım

Son olarak cımbız, neşter ve diğer gerekli malzemelerin bulunduğu evindeki mutfağın videosunu paylaştı ve arka planda Dr. Lee’nin sesi duyulurken “Bunun beni ne kadar mutlu ettiğini biliyor musunuz? Evde ziyaretime kimin geldiğini tahmin edebilir misiniz? Tabii ki Dr Pimple Popper’dan başkası değil” dedi.

Doktor Çıbanım

Sonrasında ünlü TLC yıldızı Dr. Lee bugün “birkaçını sıkmaya geldim” diyerek cevap verdi.

Doktor Çıbanım

Sandra Lee,  yaptığı açıklamalarda hayran kitlesi arasında birçok ünlünün olduğundan sıklıkla bahsediyor. Hatta geçtiğimiz yıllarda sosyal medya hesaplarında yaşadığı sorunlarda Selena Gomez’in ona bu konuda yardımcı olduğunu da söylemişti.

Doktor Çıbanım

Doktor Lee’nin danışanları arasında yine  Kim Kardashian gibi birçok ünlü var. Gillian Jacobs ve Ayesha Curry ve ismini vermek istemeyen daha birçok fazlası... Aralarında Oscar ödüllü aktrislerin bile olduğunu ifade eden Lee, hayranlarının ve hastalarının ismini kendileri istemedikçe kesinlikle paylaşmıyor.

Doktor Çıbanım

Tüm dünyada ilgiyle takip edilen Doktor Çıbanım, milyonlarca hayran kitlesi bulunan sosyal medya hesaplarının yanı sıra TLC’de izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor.

Doktor Çıbanım

Doktor Çıbanım, yeni bölümleriyle Cuma 21.30'da TLC’de! Bölümleri buraya tıklayarak da izleyebilirsin.

Doktor Çıbanım

Doktor Çıbanım