Herkes Dr. Now diye birinden bahsediyor ve sen tanımadığın için konuya dahil olamıyorsan bu haber senin için! Dr. Nowzaradan 101'e hoşgeldin.

“Ağır Yaşamlar” Başarı Hikayelerinin Ardındaki Adam: Dr. Nowzaradan 

Ağır Yaşamlar başladığından beri, onlarca hastanın yüzlerce kilo verdiğine şahit olduk. Bu başarıların merkezindeki isimse: Dr. Younan Nowzaradan. 

Ağır Yaşamlar’daki tüm operasyonları uygulayan başarılı zayıflama uzmanı, TLC belgesellerinin bir numaralı ismi haline geldi. Her bölümde, ameliyat öncesi ve sonrası tüm süreçte hastalarına destek verdi. Sevilen doktora çoğu hastası “Dr. Now” adını verdi. 

Her derde deva Dr. Now'u daha yakından tanıyalım.  

Dr. Younan Nowzaradan kaç yaşında?

Dr. Nowzaradan kırk yıldan fazla süredir hastalarını tedavi ediyor. Yani baya deneyimli bir doktor. 72 yaşında ve yaşına göre olağanüstü görünüyor; ve hala durmak bilmeden çalışıyor.

Nereli?

Amerika’da üstün başarılar elde eden ünlü cerrah, tıp eğitimini 1970’te İran Tahran Üniversitesi’nde tamamladı. Çok geçmeden, cerrahide ihtisas yapmak üzere Tennessee’ye; ardından göğüs cerrahisi eğitimi için Teksas’a taşındı. 

Evli mi?

Dr. Now 1975’te Delores’le evlendi; çiftin üç çocuğu oldu. Oğlu Jonathan Nowzaradan, Ağır Yaşamlar ile birlikte diğer TLC şovlarından Shipping Wars ve Half Ton Teen’in yapımcılığını yapıyor. Nowzaradanlar 27 yılın sonunda 2002’de evliliklerini sonlandırdı.

Nerede çalışıyor?

Dr. Nowzaradan Houston yakınlarındaki birçok hastanede çalışıyor; bunların arasında First Street, Tidwell Doctors Hospital, Renaissance, Surgery Speciality ve University General Hospital da var.

Ne tür hizmetler sunuyor?

Mide by-pass ameliyatında uzmanlığı olan Dr. Now genel, vasküler ve zayıflama gibi çok çeşitli ameliyatlara giriyor. Bunlara Roux-en Y mide by-pass ameliyatı, mide kelepçesi, tüp mide ameliyatı ve revizyon cerrahisi de dahil. 

Bugüne kadar elde ettiği başarılar neler?

Dr. Now, Houston’da laparoskopik cerrahide daha önce araştırılmamış birçok prosedürün tasarlanması, araştırılması ve uygulanmasında öncü isimdir. Bununla birlikte, diğer cerrahlar tarafından geri çevrilmiş zorlu ameliyatlar (özellikle 250 kilonun üstündeki vakalar) üzerinde uzmanlaşmıştır.  

Serveti ne kadar?

Doğrulanmamış kaynaklara göre Dr. Now bugün 3 milyon dolar servete sahip. Bu birikimde zayıflama operasyonlarındaki uzmanlığı kadar ünlü bir ekran yüzü olması da etkili olsa gerek.

 

Ağır Yaşamlar'la ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsin.