Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Prens Harry'nin eşi Meghan Markle'ın günden güne birbirinden uzaklaştığı basının gündeminde. İkilinin arasında soğuk rüzgarlar estiği, bu durumun William ve Harry'yi de birbirinden uzaklaştırdığı iddialar arasında yer alıyor. Middleton ve Markle, kraliyete girdikleri günde bu yana farklı tarzları ile dikkat çekiyor. Bu kez ikilinin makyaj tercihleri gündemde...

Sussex Düşesi, daha bronz tonlar ve koyu göz makyajı tercih ederken; Cambridge Düşesi, pembe tonlarını ve daha klasik bir görünümle öne çıkıyor.

Meghan Markle'ın seçimi ışıltılı tonlar

Meghan Markle'ın ışıltılı cildinin sırrı, parlak bitişli bir makyaj bazı kullanmasından geçiyor. Bronzer ile yüzünü kontürleyen Düşes, yoğun bir göz makyajını da ihmal etmiyor. Dudaklarında ise nude tonlarında bir ruj kullanıyor.

19-03/24/meghan-1.jpg

Kate Middleton klasik görünümünden vazgeçmiyor

Cambridge Düşesi, sade ve klasik görünümünü bırakmıyor. Her zaman olduğu gibi kaşlarını belirginleştiriyor, ince bir eyeliner kullanıyor ve pembe tonlarında allık uyguluyor. Dudaklarında da yine pembe tonlarında ruj dikkat çekiyor.

19-03/24/gettyimages-1128742709-1553460188.jpg

Kate ve Meghan arasında olanları merak ediyorsanız Kraliyette Eltiler Savaşı 13 Nisan'da TLC'de!