1. Karen, Güney Carolina'lı.

O, Güney Carolina, Kingstree’de büyüdü. Şu anda Las Vegas'ta yaşıyor ve oldukça sevimli, güneyli bir kadın. Bilgili biri olan Karen’dan hepimizin öğrenebileceği bir şeyler var.

Karen Derrico hakkında bilmediğiniz 10 şey

2. Çoğul gebelikleri genetik.

Karen'ın ailesi bir hayli kalabalık. Anne tarafında dört çift ikiz var. Baba tarafında iki çift üçüz dayıları var. Amcasının 11 çocuğu arasında iki çift ikiz var. Kendi annesi de Karen doğmadan önce üçüzlere hamile kalıp düşük yaptı. Hal böyleyken çok da şaşırmamak gerekiyor.

Karen Derrico hakkında bilmediğiniz 10 şey

3. Hep ikiz annesi olacağını düşünüyordu. 

Ailesinde o kadar çok çoğul gebelik var ki her zaman ikiz annesi olabileceğini düşündü. Hatta ilk iki hamileliğinde tek bebeği olduğunu öğrenince epey şaşırdı...

Karen Derrico hakkında bilmediğiniz 10 şey

4. Bir bebeğini kaybetti.

Çoğul gebelikler, özellikle sayılar arttıkça oldukça yüksek risk taşır. Karen, birçok hamileliğinde sağlıklı bebeklere sahip olduğu için son derece şanslıydı, ancak beşinci hamileğinde durum böyle olmadı. Üçüz bekliyorlardı fakat oğulları Carter doğumundan kısa bir süre sonra vefat etti ve üçüzler ikiz olarak devam etmek zorunda kaldı :(

Karen Derrico hakkında bilmediğiniz 10 şey

5. Beşiz gebeliği onu şoke etti.

Aynı anda beş bebekleri olacağını öğrendiklerinde şoke oldular. Olay tam olarak şöyle gelişti: İki tane tek çocukları, bir çift ikizleri vardı ve Karen beşinciye hamileydi. Dördüzleri olduğu söylendi ve aynı anda dört bebek bekledikleri gerçeğini sindirmeye çalışırken doktor onları tekrar ofise çağırdı. Dördüzlerin arkasında beşinci bir bebeğin saklandığını söyledi. Düşünebiliyor musunuz?

Karen Derrico hakkında bilmediğiniz 10 şey

6. Quints ile Las Vegas'taki evlerinden ayrılmak zorunda kaldılar.

Bu onun için kolay bir hamilelik değildi. Doktoru, eşi ve dört çocuğuyla birlikte yaşadığı Las Vegas'tan Arizona'ya bir uzman gözetiminde hastanede yaşamak için taşınmasını istediğinde hamileliğinin 22. haftasındaydı. Bu taşınma aile için hoş olmasa da beş bebeği de gebeliğin 32. haftasına kadar içeride tutabildi. 

Karen Derrico hakkında bilmediğiniz 10 şey

7. Karen çok programlı ve organize.

Bu kadar çok çocukla birlikte yaşamak elbette oldukça zor ve yorucu. Bu noktada organizasyon hayati derece önemli oluyor. Gerçekten iyi bir programla tüm ödevlerin yapıldığından, işlerin tamamlandığında ve çocukların bu rutinlere uyduğundan emin olmak gerek. Çok büyük sabır işi… Karen çocukları doğum sırasına göre sıralamayı ve her şeyi bu şekilde kontrol etmeyi seviyor :) 

Karen Derrico hakkında bilmediğiniz 10 şey

8. Yeni çocuk konusunda kararsız.

Karen, 14 çocuğu olmasına rağmen henüz çocuk defterinin kapandığından emin değil!  O ve eşi, bebek sahibi olmayı bırakma zamanı geldiğinde bunu anlayacaklarını ve hazır olduklarında bu kararı verebileceklerini söylüyor.

Karen Derrico hakkında bilmediğiniz 10 şey

9. Derrico ailesi için alışverişler çok pahalı.

Karen ve eşi süpermarket alışverişlerinin ayda yaklaşık 3.500 dolara mal olduğunu söylemişti. Bu, son üçüzlere hamileyken verdikleri sayıydı. Şimdiki durumu merak ediyoruz... 

Karen Derrico hakkında bilmediğiniz 10 şey

10. Çok iyi çocuk yetiştiriyor.

Karen ve eşinin oldukça iyi olduğu şeylerden biri de iyi çocuklar yetiştirmek. Büyük çocukları okulda başarılı oluyor. Küçüklerin de sevgi dolu ve destekleyici bu ailede başarılı olacağından hiç şüphemiz yok.Karen Derrico hakkında bilmediğiniz 10 şey 

Ailemiz Büyüyor Cumartesi 12.50'de TLC'de! Kaçırdığın bölümleri izlemek için buraya tıkla.