Busby ailesi 8 kişilik dev bir aile! Danielle ve Adam çiftinin 9 yaşında Blayke adında bir kızları ve 5 yaşına giren beşizleri var.

kalabalık aile

Bu büyük aileye yeni bir küçük üyenin katılıp katılmayacağı her zaman merak konusuydu.

kalabalık aile

Danielle’ya Kalabalık Aile’nin geçmiş bölümlerinde polikistik over sendromu tanısı konmuş ve rahmi alınmıştı. Bu nedenle Danielle ve Adam çiftinin yeni bir çocuk sahibi olması pek mümkün görünmüyor.

kalabalık aile

Ancak Busby ailesinin hayranları, çiftin Instagram üzerinden başlattığı soru-cevap hikayelerinde, evlat edinme seçeneklerini sordu.

kalabalık aile

Danielle bu soruya, “Kalbim şu an 6 küçük kızımla dolu. Ancak Adam ve benim her zaman açık olduğumuz bir konu” cevabını verdi.

kalabalık aile

Busby ailesi 2019 yılında Us Weekly dergisine verdikleri röportajda yine evlat edinme konusuna değinmişti.

kalabalık aile

“Dükkan kapandı. Busby adını taşıması için bir erkek çocuğumuzun olması güzel olurdu. Ancak bir gün evlat edinmeyi düşünmezsek bu olmayacak” ifadelerini kullanan çift, evlat edinme seçeneğine her zaman açık kapı bıraktıklarını da sözlerine ekledi.

kalabalık aile

Danielle Busby, bir süredir sağlık problemleri ile mücadele ediyor.

kalabalık aile

Geçtiğimiz aylarda Danielle, kolları ve bacaklarında ağrı ve uyuşma nedeniyle birkaç kez hastaneye başvurmuştu. Yapılan testlerden henüz bir sonuç alınamadı.kalabalık aile

kalabalık aile