Çocuk kitabı

Joanna, dergisi ve yazdığı kitapların yanı sıra bu yıl çocuklarıyla birlikte bir çocuk kitabı yayımladı. Gaines ailesinin bahçede geçen maceralarını anlatan kitaba Julianna Swaney’in çizimleri eşlik ediyor. Gaines’in daha önce yayımlanan 3 kitabı var.

Kırlent ve halı koleksiyonu

Hayalimdeki Ev’in yıldızı Joanna Gaines, bu yıl sadece mağazası ve kitapları ile yetinmedi. Aynı zamanda ünlü giyim ve dekorasyon markası Anthropologie için kırlent ve halı koleksiyonu hazırladı. Koleksiyon 19 parçadan oluşuyor.

19-03/08/hfxup105_122308_331075-1.jpg

Joanna ile bir fincan kahve

Halihazırda restoran ve pastanesi bulunan çift, bu kez yaşadıkları Waco kasabasında yeni bir kafe açmak için mekan satın aldı.  İsmi henüz açıklanmayan mekanda kahve ve çay servisinin yanı sıra tatlı çeşitleri de yer alacak.

Yeni girişim: Şatoculuk

Henüz daha yılı yarılamadık ancak Joanna Gaines her gün yeni bir projesiyle gündemde. Joanna eşi Chip ile birlikte Teksas Waco’da tarihi şato aldı. Bu tarihi mekanı renova edecek çiftin, burada ne yapacağı merak konusu.

Ünlülerin mimarı Joanna

Ünü ve yetenekleri Teksas Waco'yu aşan Joanna, ünlü isimlerin de yakın takibinde. Jennifer Lopez de Joanna'nın hayranları arasında. Ünlü şarkıcı, yeni evinin renovasyonu için Joanna ile anlaştı. Bakalım Joanna, J.Lo'nun evi için nasıl harikalar yaratacak.

Seni seviyoruz Joanna! 

19-03/08/hfxup105_124555_343529-1.jpg