1. İlk yemek kitabını yayınladı.

Jilian, diyetisyen kuzeni Tori Wesser ile güçlerini birleştirerek ilk yemek kitabı ‘’Fraiche Food,Full Hearts’’ı yayınladı. Kitapta birçok tarif ve eğlenceli ipuçları bulunuyor. Bu yaratıcı sürecin en çok hangi bölümünü sevdiği sorulduğundaysa fotoğraf çekimleri olduğunu söylüyor. ‘’Evde 10-14 kişiyle günde 20 yemek tarifi yaptık. Mutfak felaket olurdu ve kızarmış soğan gibi kokardık. Ama gerçekten eğlenceliydi, o günleri özlüyorum’’.

ya sev ya sat kanada

2. Sebze ağırlıklı besleniyor.

Jilian, yemek kitabında özellikle sebze temelli yemeğe odaklandığından bahsediyor. Aynı zamanda bu kitabın bir diyet veya vegan kitabı olmadığını, ortalama bir aile için ulaşılabilir olduğunu söylüyor. Sebze ağırlıklı seçimleriyle ilgili de şöyle bir açıklaması var: ‘’Tıbbi nedenlerden veya sağlık nedenlerinden dolayı değil, çevre ve hayvanlar için daha iyi olacağını hissettiğimden bunu tercih ettim. Ancak ikiyüzlüyüm, çünkü bazen tavuk ve süt ürünleri tüketmeye devam ediyorum’’.

ya sev ya sat kanada

3. O bir reality şov gurusu.

‘’The Bachelor and The Bachelorette’’ ye ek olarak ‘’Canada’s Handyman Challenge’’ ve ‘’Extreme Makeover: Home ‘Edition’’ da Ty Pennigton ile birlikte yer aldı. Şimdi "Ya Sev Ya Sat: Kanada’’ ile TLC ekranlarında!

ya sev ya sat kanada

4. Instagram’da bir milyondan fazla takipçisi var.

Jilian’ın takipçi sayısı neredeyse bir dönüm noktası denebilecek bir milyonu geçti. Bununla ilgili ‘’Harika bir yolculuk oldu. İnsanların %99,9’unun sevimli, destekleyici ve nazik olduğunu söyleyebilirim. Elbette çevrimiçi bir varlığa sahip olmanın açıkça bir dezavantajı da var: Kendinizi ortaya koyduğunuzda insanlar gerçekten kötü şeyler de söyleyebiliyor. Ama neyse ki engelle düğmesi ve gerçekten iyi çalışıyor :) ‘’ diyor.

ya sev ya sat kanada

5. Çekimler sırasında hamileydi.

Eylül 2018’de kızı Annie’yi dünyaya getiren Jillian, Ya Sev Ya Sat: Kanada’nın beşinci sezon çekimlerinin ilk yarısında hamileydi. ‘’Bu her zaman kolay olmadı, gerçekten zor bir hamilelik geçirdim ve sonra beş haftalık bir çocukla işe geri döndüm.’’ diyor. ‘’Sezonun ilk çeyreğinde çok bitkin ve perişan bir haldeydim. Kamerada mutlu, şanslı ve komik olmaya çalışmak, 40 kilo fazlalıkla ve içinde yaşayan bir insan varken her zaman değildi.’’

ya sev ya sat kanada

6. Çocuklarına özel oda tasarlamadı.

Annie'nin bebek odası tasarımını anlatırken "Her iki çocuğumuzun odası için de süper  tasarımlar yapmadım" diyor. "Biraz daha zamansız bir alan olmasını seviyorum. Beş altı yaşlarına geldiğinde de sevebileceği türden oldukça sessiz ve sade."

ya sev ya sat kanada

7. Dövmesi var.

Jillian, büyükannesinin adı olan Marjorie'yi sağ ayağına dövme yaptırdı. Aralarında güçlü bir ilişki vardı ancak Marjorie 2019'da vefat etti. Büyükannesiyle ilgili şunları söylüyor: "O en iyi arkadaşımızdı. Yargılayıcı değildi, her zaman adildi ve hep mutlu olmamızı istedi.’’

ya sev ya sat kanada

8. Köpekleri Instagram fenomeni.

Jillian’ın sevimli köpekleri Nacho ve Peaches kendi başlarına ünlüler - hatta her ikisinin de kendi Instagram hesapları var. @Nachocilantro ve @peachespasutto'ya göz atın.

9. Todd ile harika bir uyumları var.

Jillian ve yardımcı sunucu Todd'un ekranda harika bir kimyaya sahip olduğu inkar edilemez. Ancak bu, zaman zaman anlaşmazlık yaşamadıkları anlamına gelmiyor. Jillian bununla ilgili "Bazen gerçekten birbirimizi kızdırırız ve birbirimizden hoşlanmayız, ancak bunu aşıp devam etmemiz gerektiğini biliyoruz. Aksi takdirde izleyici için eğlenceli olmaz’’ diyor.

ya sev ya sat kanada 

10. Vancouver’de yaşamıyor.

Ya Sev Ya Sat: Kanada çekimleri sırasında çoğu gününü Vancouver'da geçirmesine rağmen, aslında şehrin dışında yaklaşık dört saatlik bir sürüş mesafesinde olan Kelowna'da yaşıyordu.

ya sev ya sat kanada

11. Albertalı.

Şu anda ailesiyle birlikte Kelowna’da ikamet etmesine rağmen, aslında Alberta'daki Peace River'da doğdu.

ya sev ya sat kanada 

12. Henüz düğününü planlamaya başlamadı.

Jillian, oğlu Leo'nun doğumundan birkaç ay sonra Aralık 2016'da sosyal medya aracılığıyla Justin Pasutto ile nişanlandığını duyurdu. Ardından kızları Annie dünyaya geldi, ancak Jillian bir düğün tarihi ayarlamaya yaklaşmadığını kabul ediyor. Eylül 2018'de web sitesinde şunu itiraf etti: "HALA bir düğün tarihimiz yok! Bir tane belirlemeye yaklaşıyoruz ve büyük gün için gittikçe daha fazla heyecanlanıyoruz".

13. Yaşam stilini yansıttığı bir blogu var.

Jillian'ın yiyecek ve modadan güzelliğe ve dekora kadar her konuda blog yazdığı web sitesi var. Elbette oğlu Leo ve kızı Annie'nin de bol bol fotoğrafı bulunuyor.

ya sev ya sat kanada

14. Bahçeciliği ve çiçekleri çok seviyor.

Jillian'ın en sevdiği çiçekler arasında ortancalar, salkım, şakayık, leylak, gül ve lavanta var.

YA SEV YA SAT KANADA YENİ BÖLÜMLERİYLE HAZİRAN AYI BOYUNCA TLC'DE.