Hayalimdeki Ev’in yıldızları Chip ve Joanna Gaines, bu kez Teksas Waco dışında yeni bir evi renove etmeye hazırlanıyor. Jennifer Lopez, Malibu’da yer alan 6,6 milyon dolarlık evinin yeni tasarımı için Joanna Gaines ile çalışmaya başlıyor.

Jennifer Lopez, sahilde yer alan evinin plajında Joanna Gaines ve kucağında yeni bebeği Crew ile görüntülendi. Lopez yeni evinin 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Alex Rodriguez ile birlikte almıştı. Çiftin Miami ve New York’ta da evleri bulunuyor.

19-03/05/hfxup103_bts_007.jpg

Ünlü şarkıcı, Ellen DeGeneres’in programında sıkı bir Joanna Gaines hayranı olduğunu dile getirmişti. Yeni evini Gaines’e yaptırmak istediğini açıklayan Lopez, çifti Teksas dışına çıkarmanın zor olduğunu söylemişti. Ancak Alex Rodriguez ünlü şarkıcıya bir sürpriz yaparak Lopez ve Joanna’yı bir FaceTime görüşmesinde bir araya getirdi.

Jennifer Lopez ve Joanna Gaines, sahilde evi incelerken görüntülendi. Gaines’e bu projesinden bebeği Crew de eşlik ediyor. Bakalım Gaines, çiftin evi için nasıl harikalara yaratacak, merakla beklemedeyiz.

Hayalimdeki Ev 5 Nisan'da dönüyor! Yeni bölümlere kadar tüm bölümler burada! ?

#video_21349#