19-02/07/hayalimdekiev.JPG

Hayalimdeki Ev, Emlakçı Kardeşler ve Rüya Gibi Evler'i izleyip yepyeni dekorasyon proje ve fikirleri bulmamak mümkün değil. Emlak Kuşağı programlarının ABD’deki etkisi de farksız, şovların popülerliği arttıkça ev dekorasyon projeleri de bir hayli artmış.

Harvard Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmaya göre ev yenileme projeleri 2015’ten bu yana artarken 2019’un sonlarına doğru bu işe ayrılan bütçenin 350 milyar doları aşması bekleniyor. Günden güne izleyicisi artan Hayalimdeki Ev ve Rüya Gibi Evler’in bu artışa katkısının büyük olduğu belirtiliyor.

Özellikle her programda sıkça geçen ‘inşaat bütçesi’, ‘yenileme maliyeti’ izleyenleri yeni dekorasyon projelerine yönlendiriyor. Programlardan gelen fikirler eğer yüksek maliyetli bir projeye dönüşüyorsa izleyeciler ihtiyaç kredisi başvurusu için soluğu bankada alıyor.

Eğer siz de evinizin havasını değiştirecek yeni dekorasyon önerileri arıyorsanız yılın rengi mercanla yaratabilceğiniz öneriler için buraya, yatak odası dekorasyon öneriler için buraya tıklayabilirsiniz.  

Emlak Kuşağı hafta için her gün 18:00'de TLC'de başlıyor!