Armie Hammer’ın kariyeri

Armie Hammer, Sosyal Ağ ve Beni Adınla Çağır gibi filmlerle tanınan bir oyuncu. Hammer, iki çocuğunun annesi Elizabeth Chambers’la rüya gibi bir evliliğe sahip görünüyordu. 

Hollywood’da yamyamlık skandalı

Hollywood’da gerçekler, görünenlerle her zaman aynı olmaz. Hammer ve Chambers çifti 2020 yılının Haziran ayında boşandıklarını duyurdu.

Hollywood’da yamyamlık skandalı

“Ben %100 yamyamım”

Ocak 2021’de ifşalar başladı. Sosyal medyada House of Effie isimli bir kullanıcı, ünlü oyuncunun kendisine göndermiş olduğu mesajları paylaştı. Mesajlarda Hammer’ın “Ben %100 yamyamım. Seni yemek istiyorum” yazdığı görülüyor. Kullanıcı Hammer’ı kendisine şiddet uygulamak ve tecavüz etmekle suçladı.

Bu ifşanın ardından Armie Hammer’ın daha önce birlikte olduğu pek çok kadın çeşitli iddialarda bulundu. Eski sevgilisi Courtney Vucekovich, Hammer’ın kendisinin kaburgasını kırmak ve barbeküde pişirip yemek istediğini söylüyor.

Skandallarla dolu bir aile

Hammer ailesinin adı yıllar boyunca skandallarla anılmış. Hammer’lar, büyük dede Julius Hammer’ın Rus bir diplomatın eşine yaptığı kürtajdan sonra hayatını kaybetmesiyle ünlendi. Julius Hammer hapishaneye girince oğlu Armand Hammer, işleri devralır.

Hollywood’da yamyamlık skandalı

Pek çok yasadışı işe karışan Armand, varlıklı bir iş insanı olur. Nüfuzu Pentagon’dan Kremlin’e hatta Buckingham Sarayı’na kadar uzanır. ABD ve Rusya gibi ülkelerin başkanlarıyla, İngiliz kraliyet ailesiyle, özellikle Prens Charles ve Prenses Diana'yla yakın dostluklar kurar.

Paranın zehirlediği bir aile olan Hammer’lar, dokunulmaz olduklarını düşünür. Armie’nin dedesi Julian kadına şiddet, istismar, hatta adam öldürme suçlarıyla tanınır.

Hollywood’da yamyamlık skandalı

Armand Hammer, Oğlu Julian’a işleri devredemeyeceğini düşündüğü için daima Armie Hammer’ın babası, torunu Michael’ı kollar. 

Hollywood’da yamyamlık skandalı

Michael’ın da babası ve dedesinden farklı kalır yanı yoktu. Hakkında pek çok istismar söylentisi çıkar. 

Hollywood’da yamyamlık skandalı

Baba Michael Hammer, 20 Kasım 2022'de kanser hastalığı sebebiyle hayatını kaybetti.

Hollywood’da yamyamlık skandalı

Ailenin geçmişinden ötürü Armie’nin halası Casey Hammer, Armie hakkında haberleri okuduğunda şaşırmadığını söylüyor. 

Hollywood’da yamyamlık skandalı

Hammer Skandalı tüm bölümleriyle tlctv.com.tr'de! İlk bölümü hemen izle,

Tüm bölümler için buraya tıkla.

Tarihin en şaşırtıcı yamyamlık vakaları

‘Milwaukee Yamyamı’ Jeffrey Dahmer

Dahmer, 1978-1991 yılları arasında, genellikle Asya ve Afrika kökenli 17 erkek ve oğlan çocuğunu öldürdü. Cinayetleri genel olarak tecavüz, işkence, nekrofili ve yamyamlık gibi suçlarla beraber işledi.

‘Öğrenci Katili’ Edmund Kemper

Medyada ‘Öğrenci Katili’ olarak anılan Edmund Kemper, 10 kişiyi öldüren Amerikalı bir seri katil, tecavüzcü, yamyam ve nekrofilidir. Müebbet hapis cezasına çarptırılan Kemper, 2017'de şartlı tahliye talebinde bulundu fakat talep reddedildi. Bir sonraki duruşması 2024 yılında olacak.

Omaima Nelson

Mısırlı eski model Omaima, kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ettiği eşini öldürdü. Ardından eşini parçalara ayırdı ve pişirdi. Görgü tanıkları kızartma makinesinde Nelson’ın ellerinin durduğunu belirtti. Omaima ise nefsi müdafaa olduğunda ısrarcı.

Hollywood’da yamyamlık skandalı

‘Rotenburg Yamyamı’ Armin Meiwes

2001 yılında Meiwes, internette birini yemek istediğine dair ilan verir. İlanı gören bir gönüllü, uyku hapı aldıktan sonra Meiwes kurbanın penisini keser ve yemeye çalışır. Ardından şahsı öldürür ve vücudunun büyük bir bölümünü yer.

Hollywood’da yamyamlık skandalı

‘Karışdeşen Nine’ Tamara Samsonova

71 yaşındaki Samsonova, kayıtlara göre en az 11 kişiyi öldürüp yemiştir. Toplamda ise 14 cinayet işlendiği düşünülmekte.

Hollywood’da yamyamlık skandalı

Vince Li

Kanada’da bir otobüs yolculuğu sırasında Vince Li, Tim McLean isimli bir yolcuyu bıçaklayarak öldürmüş, kafasını ve vücudunu parçalayarak tüm yolcuların önünde yemiştir. Li’nin akıl sağlığı yerinde olmadığı için serbest bırakılmış ve bir akıl hastanesine yatırılmıştır.

Hollywood’da yamyamlık skandalı

Leonarda Cianciulli

Leonarda, 1939 - 1940 yılları arasında üç kadını öldürmüş ve vücutlarından sabun ve kek yapmıştır. Kekleri, hem kendisi yemiş hem de arkadaşlarına ikram etmiştir.

Hollywood’da yamyamlık skandalı