1. Blake Lively

Karanlık Sular çekimlerinin sonuna doğru, Blake ikinci çocuğuna hamile kaldı. Bu yüzden karnı bir sörf tahtasıyla veya su altında bırakılarak gizlendi.

gizli hamilelikler

2. Kerry Washington

Kerry, Scandal’ın 3.sezonunu çekerken ilk çocuğuna hamileydi ve sezon planlanandan birkaç bölüm önce sonlandı. 6. sezonun başlarında ise ikinci hamileliği büyük boy paltolar ve stratejik olarak yerleştirilmiş çantalarla gizlendi.

gizli hamilelikler 

3. Emily Blunt

Into the Woods’da Emily'nin hamileliği ağaçların arkasına geçmesi, elbisesinin üzerindeki önlük ve bazen de James Corden’un hamleleriyle gizlendi!

gizli hamilelikler

4. Emily Blunt

Emily, Trendeki Kız filmini çekerken ikinci çocuğuna hamileydi. Bu hamileliğin onu gerçekten yorduğunu, bunun da filmdeki karakterini canlandırmasına yardımcı olduğunu söyledi.

gizli hamilelikler

5. Lisa Kudrow

Lisa, Friends dizisinin 4. sezonunu çekerken hamile kaldı. Bu yüzden Lisa'nın karakteri Phoebe'yi kardeşi Frank ve karısı Alice için taşıyıcı anne yaptılar.

gizli hamilelikler

Gizli Hamilelikler programının tüm bölümlerini izlemek için buraya tıkla.

6. Courteney Cox

Aynı dizideki Courteney için ise böyle bir durum mümkün değildi. Çünkü dizideki karakteri Monica hamile kalamıyordu. Bu yüzden son sezonda karnını bol giysilerin altına sakladılar.

gizli hamilelikler 

7. Alyson Hannigan

How I Met Your Mother’ın yaratıcıları ise diğerlerinden oldukça farklı bir teknik kullandılar. Lily karakterini bir sosisli sandviç yeme yarışmasına dahil ederek Alyson'ın karnını gösterdiler.

gizli hamilelikler

8. Gal Gadot

Gal, 5 aylık hamileyken Wonder Woman için yeniden çekim yapmak zorunda kaldı. Kostümü çok uygun olduğundan özel efekt ekibi karnına yeşil kumaş yerleştirdi.

gizli hamilelikler

9. Ellen Pompeo

Ellen, Grey's Anatomy'nin 6. sezonunda hamileydi. Yazarlar, Ellen'in biraz yatak istirahati alabilmesi için karakteri Meredith'in karaciğerinin bir kısmını babasına bağışladığı bir hikaye ekledi.

gizli hamilelikler

10. Julia Roberts

Julia, Ocean's Twelve çekimlerinde hamileydi. Fakat bunu gizlemek yerine filmdeki karakterini, soygunlarına yardımcı olan hamile Julia Roberts -yani gerçek kişiliği- şeklinde yazdılar.

gizli hamilelikler

11. Sarah Jessica Parker

Jessica, Sex and The City’nin 5. sezonu sırasında hamileydi. Yazarlar, karakterine uygun olmadığını düşünerek hamile rolü yazmadı ve bu durumu bol kesim tasarımcı kıyafetlerle sakladılar. Dizinin ertelenme ve kısaltılma sebebi de buydu.

gizli hamilelikler

12. January Jones

Jones'un hamileliğinden kaynaklanan kilo alımını açıklamak için Mad Men’in 5. sezonu boyunca, karakteri Betty Draper'ın kilo alma hikayesi yazıldı, ki bu onun şişman bir takım elbise ve protez giymesini gerektirdi.

gizli hamilelikler

13. Debra Messing

Debra, Will & Grace’in 6. sezonunda hamileydi. Ekip göbeğini el havlularının ve masaların arkasına saklamaya çalışsa da sezonun son birkaç bölümünde saklanmadı.

gizli hamilelikler

14. Kelly Rutherford

Gossip Girl’ün moda bölümü, Kelly'ye şık paltolar giydirdi ve 2. sezonda bebeğinin gizlemek için pahalı aksesuarlar kullanıldı.

gizli hamilelikler

15. Kate Winslet

Divergent’taki karakteri Jeanine’nin sürekli  iPad'i veya klasörüyle dolaşmasının sebebi Kate’in hamileliğini gizlemekti.

gizli hamilelikler

16. Reese Witherspoon

Vanity Fair 1800'lerde geçtiğinden, Reese hamile karnını hacimli Viktorya dönemi önlüklerinin altına saklayabildi.

gizli hamilelikler

17. Mindy Kaling

The Mindy Project’in kostüm tasarımcısı Salvador Perez ve görüntü yönetmeni Michael Spiller, Mindy'nin hamile karnını farklı kıyafetler ve kamera açılarıyla gizlemek için birlikte çalıştı.

gizli hamilelikler 

18. Halle Berry

X-Men: Days of Future’ın yönetmeni Bryan Singer, Halle'nin tüm sahnelerini, Storm kostümüne sığabilmesi için ilk birkaç haftaya sıkıştırdı.

gizli hamilelikler