Karındeşen Jack Cinayetleri

1888'de Londra'da meydana gelen Karındeşen Jack cinayetleri, tarihin en ünlü ve çözülememiş dosyalarındandır. Katil, gece sokaklarda dolaşarak beş kadını vahşice öldürdü ve kimliği hiçbir zaman ortaya çıkarılamadı. Bu dosya hala tarihçiler, suç uzmanları ve meraklılar tarafından incelenmektedir.

Gizemi çözülememiş cinayet dosyaları

Black Dahlia 

1947'de Los Angeles'ta meydana gelen Black Dahlia cinayeti, Elizabeth Short adlı bir genç kadının ölümüyle sonuçlandı. Cesedi dehşet verici bir şekilde parçalanmış halde bulundu. Cinayetin sırrı hala çözülemedi ve birçok teori ortaya atıldı, ancak katilin kimliği net değil.

Gizemi çözülememiş cinayet dosyaları

JonBenét Ramsey

1996'da Colorado'da yaşanan JonBenét Ramsey cinayeti, altı yaşındaki güzellik kraliçesi JonBenét'in ölümüyle sonuçlandı. Bu dosya polis soruşturmaları, teoriler ve şüphelerle dolu olup hala çözülememiş bir gizem olarak kalmaktadır.

Gizemi çözülememiş cinayet dosyaları

Hinterkaifeck Cinayetleri

1922'de Almanya'nın Hinterkaifeck köyünde aile üyelerinin gizemli bir şekilde ölümüyle sonuçlanan bu cinayetler, Almanya'nın en ünlü çözülememiş dosyalarından biri olarak kabul edilir. Katilin kimliği ve cinayet nedenleri hala netlik kazanmış değil.

Gizemi çözülememiş cinayet dosyaları

D.B. Cooper Vakası

1971'de Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen bu gizemli vakada, uçaktan paraşütle atlayan ve kaybolan bir adam olan D.B. Cooper'ın kimliği hala belirlenemedi. Paraşüt ve kaçış planları ile tarihe geçti ve kayboldu.

Gizemi çözülememiş cinayet dosyaları

Açık Dosyalar hafta içi her gece 24.30’da TLC ve tlctv.com.tr'de. İlk bölümü hemen izle,

Tüm bölümler için buraya tıkla.