Doktor Mercy 

Çarşamba 19.00

Dermatolog Dr. Mercy Odueyungbo, Chicago'daki kliniğinde en sıra dışı deri hastalıklarına çare buluyor ve hastalarının özgüvenlerini geri kazanmasına yardımcı oluyor. 

Acil Anne Aranıyor

Cuma 19.00

5 bekar baba, hayatlarının aşkını ve çocuklarına annelik edecek kişiyi bulabilmek için hiç tanımadıkları kadınlarla aynı eve yerleşiyor.

Ölümcül Günahlar

Cumartesi 19.00

İnsanları kanun sınırlarının ötesine iten en temel içgüdüler nelerdir? Kibir, şehvet, açgözlülük ve dahası… Birbirinden gizemli suçların günah dolu sebepleri ortaya çıkıyor.

İlk Tıkta Aşk

Pazar 15.00

Aşkı internette arayıp başarılı olamayanların imdadına stil uzmanı Clinton Kelly ve internet flörtleri uzmanı Devyn Simone yetişiyor. 

Yeni bölümler için takvime bakmayı unutma!

Gerçek hayatı unutturan internete özel programlar

Darcey ve Stacey

Dünyanın en çılgın ikizleriyle tanışın! Darcey ve Stacey'nin hayatında her şey aynı anda yaşanıyor. Estetik ameliyatlar, evlilikler, boşanmalar… Darcey ve Stacey tüm bölümleriyle sadece tlctv.com.tr’de!

Annesinin Bir Tanesi 

Herkes annesini çok sever ama bu dört anne kız arasındaki ilişkiye inanamayacaksınız. Birbirinden kopamayan sıra dışı kadınların hayatları tüm bölümleriyle tlctv.com.tr'de!

Görücü Usulü

Modern zamanlarda aşkı aramaktan yorulan dört bekar, Görücü Usulü evlilikte şanslarını denemeye karar veriyor. Anne babalarının özenle seçtiği "mükemmel eş" ile mutluluğu yakalayabilecekler mi? Görücü Usulü’nün tüm bölümleri için tıkla!

Belalı Cildim

Hayatınızı kabusa çeviren, evden çıkmanıza engel olan bir cilt sorunu ile yaşadığınızı düşünün. Belalı Cildim'de Doktor Emma Craythorne, her bölümde ilginç cilt hastalıklarını iyileştirerek, hayatı kararan bu hastalar için umut oluyor. Tüm bölümler sadece tlctv.com.tr'de!

Aşkı Ararken

Sıra dışı hastalıklardan muzdarip bekarların gerçek aşkı bulma mücadelesi ekrana geliyor. Aşkı Ararken tüm bölümleriyle tlctv.com.tr'de!

Çılgın Çocuk Partileri

Çılgın Çocuk Partileri'nde, eşi benzeri görülmemiş mezuniyet kutlamalarından, dudak uçuklatan doğum günü partilerine kadar, gösteriş merakının çocuk sevgisiyle yarıştığı akıl almaz partiler ekrana geliyor. Tüm bölümler için tıkla.

Takıntılı Çocuklar

4 çocuk, birbirinden farklı ve sıra dışı koleksiyon tutkuları ile sizi şaşırtmaya geliyor. Hamam böcekleriyle oynayan küçük kızdan, elektrik süpürgelerine karşı konulamaz bir bağımlılığı olan Logan'a şok edici takıntılar bu programda sizi bekliyor. Tıkla ve hemen izle!