Gelinlik tarzını belirle

Randy Fenoli’nin gelinlik seçimindeki ilk tavsiyelerinden biri gelinlik tarzınıza karar vermek. Klasik bir kesim mi yoksa sıra dışı, modern bir tarz mı? Jennifer Lawrence önce hayalindeki gelinliğin tarzını belirlemeli.

19-02/11/jlaw2.jpg

Gelinlik ne zaman alınmalı?

İstediğiniz gelinliği bulmak uzun bir zaman alabilir. Ya da bir şans eseri ilk denediğiniz gelinlikle aradığınız modele kavuşabilirsiniz. Randy’nin tavsiyesi en erken 8 ay en geç 6 hafta kala gelinlik seçimini tamamlamak.

Duvak seçerken nelere dikkat etmeli?

Gelinliği gelinlik yapan ayrıntı duvaktır. Duvağınızı taktığınız an gerçek bir gelin gibi hissetmeye başlarsınız. Rany Fenoli Jennifer Lawrence’ı uyarıyor: Duvak seçmeyi kesinlikle unutma!

19-02/11/jlaw.jpg

Vücut tipine göre gelinlik nasıl seçilir?

Vücut tipinizi bilmek gelinlik seçiminde önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Daha minyon görünümlüler şatafatlı ve kabarık modellerden kaçınarak, ayrıntıları gelinliğin tarzı ve işlemeleri ile vermeliler. Öte yandan 1.75’lik boyuyla Jennifer Lawrence prenses modelleri düşünebilir. Meşhur Dior Oscar elbisesini kimler hatırlıyor?

Gelinlik kimle alınır?

Gelinlik seçiminizde yanınıza kalabalık bir grup götürmeyin. Fikirlerine güvendiğiniz yakınlarınızı seçin. Önemli olan sizin zevkiniz ve kararınız. Yakınlarınızın yorumlarından çok etkilenmeyin.

19-02/11/jlaw3.jpg

Jennifer Lawrence’ın nişanlısı Cooke Maroney kimdir?

Bir sanat galerisi işleten Cooke Maroney ile Jennifer Lawrence ortak arkadaşları aracılığıyla tanışmış. Galerisiyle birçok ünlü sanatçıyı temsil eden 34 yaşındaki Maroney, Mayıs 2018’de Lawrence ile birlikte görüntülenmişti.

Gelinliğe Evet De tüm bölümleri izlemek için tıklayın.