1. Evinizin en uygun yerini bulun

Evinizde saatlerinizi masa başında geçireceğiniz için evin en güzel yerini hak ediyorsunuz. Dar bir alana kendinizi sıkıştırmayın. Ayrıca evdeki diğer yaşayanların dikkatinizi dağıtmaması ve video görüşmelerinize sürpriz yapmamaları için sessiz bir yer bulmak da önemli.

home office dekorasyonu

2. İhtiyaçlarınızı belirleyin

Beğendiniz her eşyayı çalışma alanınıza yığmayın. Öncelikle “Buna gerçekten ihtiyacım var mı?” diye düşünün. Alacağınız eşya ve aksesuarlarda işlevselliği ön planda tutun. Ama tabii bu arada evin geri kalan dekorasyonuyla da uyum sağlamasına özen gösterin.

home office dekorasyonu

3. Sandalyeler önemlidir

Evdeki ofisinizde en çok vakit geçireceğiniz yer şüphesiz sandalye ya da koltuğunuz. Rahat ve omurga sağlığınızı koruyacak bir sandalye seçin. Masa başında sık sık yaşadığımız duruş bozuklukların önünde geçmek için ise bu videomuzum izlemeyi unutmayın.

4. Duvarlara renk katın

Artık beyaz ya da sıkıcı renkteki duvarlara baktığınız ofisinizde değilsiniz! Bir duvar seçin ve size iyi gelecek bir renkte boyayın.

home office dekorasyonu

5. Manzaranızı seçin

Boş bir duvara bakmak yerine masanızı güzel bir yere bir konumlandırın. Odada pencere varsa arada dışarı seyredebilmek, biraz ışığın tadını çıkarabilmek için pencerenin önüne konuşlanın. Eğer böyle bir seçenek yoksa masanızın üstüne sevdiğiniz bir tabloyu ya da fotoğrafı asın.

home office dekorasyonu

6. İçinizdeki kırtasiye aşkını yeniden çıkarın

Hazır evdeyken o çok sevdiğiniz kalemlerin, bir türlü kullanamadığınız defterlerin ortaya çıkma zamanı! Kendinizi iyi hissettirecek aksesuarlarınızı kullanmaya başlayın.

home office dekorasyonu

7. Kablo yumaklarından kurtulun

Dört bir yanınızı kablolar ve şarj aletleri ile sarılıysa bu karmaşık ve yorucu görünümden kurtulmak için kablo düzenleyicilerden faydalanın. Anlık olarak kullanmadağınız diğer cihazları ise bir kutu içinde düzenleyin.

home office dekorasyonu

8. Eşyalarını geri dönüştürün

Evdeki çalışma alanınızı düzenlemek için yeni eşyalar almanıza ve para harcamanıza gerek yok. Evde kullanmadığınız ya da fazlalık yaratan eşyaları düşünün. Eski kavanozlarını kalemlik ya da tepsilerini düzenleyici olarak kullanabilirsin.home office dekorasyonu

Zoom toplantılarına renk katmak istersen birbirinde eğlenceli ve dekoratif arka planlara buraya tıklayarak ulaşabilirsin.

home office dekorasyonu