Nokes ailesi, 1970'lerde göl kenarına yapılan bu eve gördükleri gibi vurulmuş. İçini yenilemesi için Eşsiz Evler'in tasarımcısı Grace Mitchell'e başvuran aile, renovasyon için 150 bin dolar ayırmış. Grace bu bütçe ile evin peyzajını, salonunu ve mutfağını yeniledi.

göl evi

Grace, bu göl evi ruhunu içeri de yansıtmak için mutfak dolaplarında mavi rengi tercih etti. Tezgah arasında seramik yerine bir basketbol sahasından sökülen parke kaplamalar kullanıldı. Bu sıra dışı fikrin ilhamı ise basketbol oynarken tanışan ev sahiplerinden geliyor!

göl evi

Grace, mutfakla salonu ayıran duvarı yıktı. Böylelikle daha aydınlık ve geniş bir alana yer açtı. 

göl evi

1970'ler esintili mobilyalar tercih edildi.

göl evi

Evin sahiplerinden Ruth bir fotoğraf sanatçısı. Grace bundan ilham alarak, tüm aileyi bir araya getirdi ve evin havuzunda özel bir aile çekimi gerçekleştirdi. Nokes ailes bu fotoğrafın evin bir köşesinde küçük bir çerçevede yer alacağını düşünüyordu ancak Grace'in planları tamamen farklıydı! Grace, bu aile fotoğrafını şöminenin yer aldığı duvara boylu boyunca yerleştirerek kişiselleştirilmiş bir duvar kağıdı yaptı. 

göl evi

göl evi

Yüksek tavanları olan bu göl evi için kayık şeklinde dev bir aydınlatma tasarlandı. 

göl evi

Eğer evinizin bir göl manzarası varsa veranda olmadan bu renovasyon asla bitemez. Romantik bir salıncak eklendi. Evin içini de manzarayla bütünleştirmek için dev katlanan kapılar kullanıldı. 

göl evi

Şu şemsiyenin altında kahve içmeye kim hayır diyebilir?

Bu etkileyici dönüşümün tamamını izlemek için buraya tıklaman yeterli!