Sarah ile birlikte büyüyen Zoey Dechanel, yakın dostunun evini ailesiyle rahat ve konforlu bir hayat sürebilmesi için yeniliyor. Bu arada Zoey’nin Emlakçı Kardeşler’den Jonathan ile sevgili olduklarını da hatırlatalım. ❤️

Sarah’nın geniş bir evi var ancak çok kullanışsız planlanmış. Küçük küçük odalardan oluşan bu ev için, Emlakçı Kardeşler ve Zooey anında açık konseptli bir ev için işe başlıyor. İlk iş olarak mutfak ve salon arasındaki duvar yıkılıyor.

Mutfak ve salon açık konseptle birleşince tüm eve ışık doluyor ve ferah bir alan kazanılıyor.

Mutfak ve salon açık konseptle birleşince tüm eve ışık doluyor ve ferah bir alan kazanılıyor.

Zooey, arkadaşının mobilyalarına da el atmaktan kaçınmıyor. Zooey ve Sarah tam 35 yıldır yakın dostlar. Dostunu çok yakın tanıyan Zooey, Sarah için onun minimal ve İskandinav zevkini yansıtacak, nötr tonlarında mobilyalar seçiyor.

TV ünitesine ise dokunulmadı sadece yeri değişti. Aynı TV ünitesinden sevgili olan Jonathan ve Zooey’de de olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Jonathan, Drew ve Zooey, eski mutfağı tamamen sökerek gri tonlarında yeni dolaplar kullandı. Yemek hazırlama ve bol bol depolama alanı yaratıldı.

Jonathan, mutfağın ortasında duran çamaşır makinesi görüntüsüne katlanamıyordu. Ona da dolaplar içinde harika bir çözüm buldu.

Evin yemek odası ayrı bir odada, küçük bir köşede yer alıyordu. Zooey, çok amaçlı bir yemek köşesi tasarladı. Burada hem yemek yiyebilecekler, hem de Sarah yemek hazırlarken çocukları çeşitli aktiviteler yapabilecek. Yine ekstra depolama için koltukların altında çekmeceler tasarlandı.

Cömert Ünlüler'i daha yakından takip etmek istiyorsan buraya tıklamayı unutma! 

cömert ünlüler