Kapadokya’dan İstanbul’a, Antalya’dan Kaş’a Türkiye’nin cennet köşelerini ziyaret etmeye hazır olun. Emlak Avcıları Türkiye 21 Eylül Pazartesi 20.30'da başlıyor!

emlak avcıları türkiye

Emlak Avcıları, Türkiye versiyonu ile sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye’de çekimlere başlanan programda, sekiz şehir, sekiz ev, sekiz yaşam öyküsü ekrana gelecek.

emlak avcıları türkiye

Türkiye’nin doğusundan batısına kadar birçok farklı noktasında yeni bir hayata başlamak isteyen insanlar hayallerindeki evi arayacaklar.

emlak avcıları türkiye

Büyük şehrin gürültüsünden kaçıp Akdeniz’in sessiz bir limanına sığınmak isteyenler, aşkın peşinden gidip İstanbul'da yepyeni bir hayat kuranlar, peri bacalarının büyüleyici atmosferinde evlilik telaşı yaşayanlar ve daha niceleri…

emlak avcıları türkiye

Her bölümde yaşadıkları evlerden ve şehirlerden çeşitli nedenlerle ayrılmak zorunda kalan kişiler, işinin ehli emlakçıların yardımıyla bütçelerine ve şartlarına uygun yepyeni yuvalarına kavuşacaklar.

emlak avcıları türkiye

Emlak Avcıları Türkiye, farklı hayat hikayelerini merkezine alarak sizleri Türkiye’nin güzellikleriyle buluşturmaya geliyor. Bölümler için takipte kal! 

emlak avcıları türkiye

TANITIMIMIZI İZLEDİN Mİ?