Prenses Diana’nın ölümü kaza değildi.

Pek çok komplo teorisyeni 1997 yılında hayatını kaybeden Prens Charles’ın eşi Prenses Diana’nın aslında bir kaza sonucu ölmediğini tam aksine bir cinayete kurban gittiğini düşünüyor.

Prensesin ölümüne dair tüm bilinmeyenler için Diana: Trajedi mi, İhanet mi? programını hemen izle,

Covid-19 insan üretimi.

Günümüzün en popüler komplo teorisi yeni tip koronavirüsün insan yapımı olduğu ve bir laboratuvarda üretildiği.

Pandemiye dair tüm merak edilenler için Covid-19 Küresel Salgın belgeselini izle,

Elisa Lam’in Cecil Hotel’de öldürülmesi.

Kanadalı öğrenci Elisa Lam’in 2013 yılında Los Angeles’taki Cecil Hotel’de kaybolmasının ardından pek çok komplo teorisi üretildi. Bunlara örnek olarak Lam’in yeni bir tüberküloz türü içeren biyolojik bir silaha denek olduğu, cehenneme açılan portallardan birine girmesi, şeytanla anlaşma yapmasını sayabiliriz.

Olayın tüm bilinmeyenleri için Cecil Hotel’de Dehşet’i izlemeye başla,

Hitler Arjantin’e kaçtı.

Nazilerin İkinci Dünya Savaşı sonrası Arjantin’e kaçtığını düşündüren birtakım nesneler ortaya çıktı. Komplo teorilerinden biri de Hitler’in aslında 1945’te ölmediği ve Arjantin’e kaçtığı. 

DMAX’te Josh Gates’in, Arjantin’de Nazilerin izini aradığı Bilinmeyene Yolculuk bölümünü izlemek için buraya tıkla.

Dünyanın en ünlü komplo teorileri

Ay’a gidilmedi.

Amerika Birleşik Devletleri ve Sovyet Rusya arasındaki uzay yarışında, ABD 1969 yılında aya insan göndererek öne geçmişti. Fakat bazı komplo teorisyenleri aya aslında ayak basılmadığını düşünüyor. Onlara göre televizyonda yayınlanan aya iniş görüntüleri aslında bir Hollywood stüdyosunda çekildi.

Dünyanın en ünlü komplo teorileri

UFO’lar 51. Bölgeye indi.

Komplo teorisyenleri uzayı düşünmeden edemiyor! Bazı insanlar, uzaylıların Amerika Birleşik Devletleri’nin Nevada eyaletinde yer alan 51. Bölge’de tutulduğuna ve burada deneyler yapıldığına inanıyor.

Dünyanın en ünlü komplo teorileri