SERVING THE HAMPTONS

Zenginler yaz aylarını Hamptons'ta geçirir, favori restoranları ise Zach Erdem'in 75 Main'idir. Cebinde 200 dolarla çobanlık yaptığı Erzincan’dan ABD’ye giden Zeynel Erdem artık bir restoran imparatorluğuna sahiptir. Çalışanlar arasında bitmek bilmeyen drama, kural ihlalleri ve şok edici bir aşk üçgenine rağmen seksi ve genç ekip yazı başarıyla noktalamayı başaracak mı? Serving the Hamptons tüm bölümleriyle discovery+'ta. discovery+ BluTV'de.

KILLERS OF THE COSMOS

Dünya büyük bir tehdit altında! Ürkütücü evreni keşfedin, katilin kimliğini tespit edin ve dünyadaki yaşamın sonunu getirebilecek felaketlerin izini sürün. Killers of the Cosmos tüm bölümleriyle discovery+'ta. Sonraki bölümleri izlemek için Tivibu’da dizi/belgesel klasörünü ziyaret edebilirsiniz.

90 DAY FIANCÉ

Özel 90 Günlük Nişanlılık vizesi sayesinde, uzak ilişki yaşayan nişanlılar ilk kez eşleriyle birlikte olabilmek için ABD'ye seyahat ediyor. Her çiftin evlenmeye veya yabancı partnerlerini eve göndermeye karar vermek için sadece 90 günü var. 

90 DAY FIANCÉ: THE SINGLE LIFE

90 Day Fiancé'nin artık bekar olan altı favorisi, geçmişlerinden kalan yüklerden kurtulmaya çalışırken aşkı tekrar bulmayı deniyor. İnternet randevuları, ayarlamalar ve ilk buluşmalar dünyasında dolaşıp yeni biriyle sevgili olmayı öğrenmeliler.

ESTONIA

1994 yılında, MS Estonia feribotu Baltık Denizi'ni geçerken battı. Yeni görüntüler ve özel röportajlar, bu trajik olayın ayrıntılarını keşfetmeye ve nedenini ortaya çıkarmaya yardımcı oluyor. 

LOVE IN PARADISE: THE CARIBBEAN

90 Day Fiancé'nin yapımcıları, yeni ve seksi programlarında Karayiplerde aşkı bulan insanları takip ediyor. Büyüleyici bir tropik ortamda tanışan çiftlerin, bronzlaşan tenleri açıldığında ilişkilerinin hâlâ masalsı olup olmadığına karar vermesi gerekecek.

AMERICAN DETECTIVE WITH LT. JOE KENDA

Amerika'nın en sert dedektiflerinden olan Joe Kenda'nın sunduğu bu gerçek suç dizisi, ülkenin dört bir yanından rahatsız edici ve inanılmaz vakalara yer veriyor. Teğmen Kenda, bu tuhaf suçların karmaşık ayrıntıları konusunda bize rehberlik ediyor. 

LOVE OFF THE GRID

90 Day Fiancé'nin yapımcılarından, aşklarını vahşi doğada test etmeye kararlı çiftleri takip eden yepyeni bir program. 4 çift hayatları boyunca aradıkları "o kişiyi" bulduklarını düşünür ve şehirden, elektrikten, medeniyetten uzak aşklarını test eder.