5 yaşındaki beşizlerle birlikte Busby ailesinin evinde olaysız bir dakika geçirmek imkansız. Hepimizin aklındaki soru ise Danielle ve Adam, bu yoğun tempolarından birbirlerine nasıl zaman ayırdıkları oluyor.

kalabalık aile 

Çiftimiz evleneli 15 yıl olmuş ancak birbirlerine olan aşkları hala ilk günkü gibi taze. İşte Danielle ve Adam’ın seyircilerle paylaştıkları evlilik sırları….

kalabalık aile

-Birbirinize zaman ayırın

Adam, evdeki yoğun tempodan bazen çiftlerin birbiriyle konuşmayı dahi unutabileceğini belirtiyor. Bu nedenle haftanın bir gününü sadece kendilerine ayırıyorlarmış. Bir akşam dışarı, başbaşa çıkarak, evdeki her şeyi geride bırakıyorlar.

kalabalık aile

-Destek alın.

Danielle, çift olarak birlikte kaliteli zaman geçirebilmek için dışarıdan yardım almanın da önemli olduğunu ifade ediyor. Danielle bir süre bakıcı tutma fikrine sıcak bakmamış ancak 6 çocukla aynı anda ilgilenmenin yükü fazla gelmeye başlamış. Şimdi bir bakıcı yardımıyla birbirlerine ve kendilerine daha fazla zaman ayırabiliyorlar.

kalabalık aile

-Sağlıklı bir iletişim başlatın.

Busby çifti, karşılıklı iletişimin de önemini vurguluyor. Çiftlerin birbirlerine, dürüstçe hoşlanmadığı şeyleri, zorlandığı noktaları paylaşmalarını öneriyor.

kalabalık aile

-Evdeki dengeyi iyi kurun.

Adam, evin içindeki dengelerin ve ilişkinin de çok önemli olduğunu vurguluyor.  “Eğer evdeki iletişiminiz kötüyse, tartışmalar artıyorsa bu hemen evdeki dengeleri de değiştiriyor ve çocuklara yansıyor. Çocuklar bunu hissediyor, daha mutsuz ve stresli bir ortam oluşuyor” diyor.

kalabalık aile

KALABALIK AİLE YEPYENİ BÖLÜMLERİ İLE 3 NİSAN'DAN İTİBAREN HER CUMARTESİ TLC'DE. BURAYA TIKLAYARAK PROGRAMA DAİR TÜM BİLGİLERİ TAKİP EDEBİLİRSİN.