1. Danielle Busby ve eşi nerede tanıştı?

Danielle, eşi Adam ile 2003 yılında birlikte çalıştıkları süpermarkette tanıştı. Çift, 3 yılın ardından 2006’da evlendi.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Danielle Busby (@dbusby) on

2. Beşizlerden önce kızları Blayke doğdu

Lousiana’da yaşayan çift evlendikten sonra Teksas’a yerleşti. Yıllarca çocuk sahibi olmaya çalışan çift, bir doktora başvurarak tedaviye başladı ve aylar sonra tedavileri cevap verdi. Busby çiftinin ilk çocukları Blayke 2011’de doğdu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Adam and Danielle Busby (@itsabuzzworld) on

3. ABD’nin ilk kız beşizleri

Busby çiftinin beşizleri ülkenin ilk kız beşizleri olma özelliğini taşıyor. Busby’ler Blayke’in doğumunun ardından ikinci bir çocuk sahibi olmak istedi. İlaç tedavisine başlayan Danielle, birkaç ay sonra hamile olduğunu öğrendi. İlk ultrasonda dördüz bebek olduğu belirlendi ancak daha sonra bir kesede 2 bebek olduğu ortaya çıktı. Busby beşizleri 8 Nisan 2015’te doğdu.  Ava Lane, Olivia Marie, Hazel Grace, Parker Kate, ve Riley Paige 4 dakika süren bir sezaryen operasyonu ile doğdu. İlk doğan Ava ve Olivia tek yumurta ikizi.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Danielle Busby (@dbusby) on

4. Spor aşığı

Sağlıklı beslenmeye önem veren Danielle, neredeyse her gün spor yapıyor. Egzersiz rutinini ise takipçileri ile sık sık paylaşmayı ihmal etmiyor. Danielle Busby bir zamanlar günde 4 bin 500 kalori aldığını açıklamıştı. Şimdilerde ise beslenmesine dikkat ettiğini belirtiyor.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Danielle Busby (@dbusby) on

5. Kalabalık Aile yeni sezon ne zaman?

Kalabalık Aile 4. sezon onayı aldı. Busby ailesini daha fazla görmeye hazır olun. Ama onlar geri dönene kadar 3. sezonunun tüm bölümleri burada sizi bekliyor.